Glišić osnovao Narodnu mrežu

P. V.

23. 11. 2015. u 19:33

Глишић основао Народну мрежу
Nekadašnji član rukovodstva Dveri Vladan Glišić predstavio je svoj novi pokret „Narodna mreža”, čiji će članovi raditi po programskim načelima koje je zastupao u prethodnoj organizaciji

VLADAN Glišić, bivši član starešinstva Dveri, promovisao je danas svoj novi politički pokret "Narodna mreža". Na konferenciji za novinare Glišić je poručio da NM ostati verna programskim načelima koje su njeni pripadnici zastupali u bivšem pokretu.

- Za Srbiju nema sreće u EU, NATO donosi rizike a ne bezbednost, KiM će biti deo Srbije, Srpska treba da bude sa Srbijom, Srbi u Hrvatskoj i Crnoj Gori moraju da budu ravnopravni građani, protiv smo prodaje prirodnih bogatstava i resursa strancima, nismo za GMO...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Pinguine

24.11.2015. 16:55

@Patriota - Господине, ово није странка ово је покрет, између те две ствари има велике разлике. Колико сам разумео они су ту за народ.

Suverena

19.12.2015. 12:45

Zasto se odvajao od Dveri ako ima isti program ?Znaci da slabi Dveri i da je izdajnik samog ovog pokreta koji zastupa! Da nije nike prodani mason koji razjedninjava Srbe za stanske dolare?