Preminuo Radomir Naumov

P.V.

22. 05. 2015. u 13:19

Преминуо Радомир Наумов

Radomir Naumov

Radomir Naumov bivši ministar u vladama Vojislava Koštunice, preminuo je danas posle teške bolesti.

Radomir Naumov bivši ministar u vladama Vojislava Koštunice, preminuo je danas posle teške bolesti.

Naumov je rođen 1946. godine u Čoki. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Radio je kao viši savetnik u Elektrotehničkom institutu "Nikola Tesla", a od 1992. do 1999. godine bio je i generalni direktor Instituta.

Obavljao je, kao funkcioner DSS, funkciju ministra rudarstva i energetike u Vladi od 2004. do 2007. godine, kada je izabran za ministra vera.

Dobitnik je Ordena Svetog Save 2. reda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

slobodan

23.05.2015. 12:47

divan covek je bio. pevao je i u crkvenom horu cini mi se crkve Sv. Marka. ostajemo da se nadamo da ce ga Gospod pogledati i biti milostiv prema njemu. nije se uklapao u vreme i politicka desavanja u ovoj nasoj nesrecnoj i ojadjenoj srbiji, no njegovo postenje ga je preporucilo i za najvise funkcije u drzavi. Bog da mu dusu prosti.

ema petrovic

25.05.2015. 22:15

Bio je dobar covek i provereni ljubitelj zivotinja.Ja , kao neko ko ima mnogo pasa, ponudila sam mu kucu kada mu je uginula njegova.Njegov stav je bio da ce udomiti jednu koju su na ulici vec hranili, a koja nije imala dom.Naravno da mi se taj stav vise dopao nego da je uzeo psa od mene bez obzira sto bi mi olaksao.Njegova logika je logika coveka sa empatijom, sa osecajem za pravednost.Pocivaj u miru , moj bivsi komsija .