Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije Nenad Konstatinović kazao je u Čačku da će, kroz izgradnju pravne i demokratske države, UDS obezbediti zagarantovanu pravdu na sudu svim preduzetnicima.

"Mi iz Ujedinjene demokratske Srbije znamo da je ekonomija najvažnije pitanje danas. Stub naše ekonomije su mala i srednja preduzeća", rekao je Konstantinović tokom posete Čačku.

U razgovoru sa građanima Čačka, Konstantivnović je rekao da mala i srednja predzeća nemaju iste uslove prilikom konkurisanja na tenderima, kao i da svoju zaštitu ne mogu da dobiju ni pred sudom, prenosi UDS u saopštenju.

"Mala i srednja preduzeća nemaju jednake uslove, ne mogu da dobiju poslove na tenderima koji s- u uglavnom namešteni za one bliske vlasti. Ne mogu svoju zaštitu da dobiju ni pred sudom", rekao je Konstantinović.

On je dodao da će UDS stvaranjem pravne i demokratske države, obezbediti svim preduzetnicima zagarantovanu pravdu na sudu.

"Ujedinjena demokratska Srbija će stvoriti pravnu i demokratsku državu u kojoj će (mala i srednja preduzeća) moći da obezbede pravdu na sudu", naveo je Konstantinović.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.