ČETRNAESTOGODIŠNjA Marija J. iz sela Bublica, koja je nestala 9. februara, otkrivena je uz pomoć signala mobilnog! Kako nezvanično saznaju “Novosti”, bila je u mestu Mačina, odakle je i njen momak Martin Tošković (16). Prema nepotvrđenim informacijama, tinejdžerka nije povređena, krila se dečkom i nisu bili u kući njegovih roditelja.

Majke nestale devojčice Nataša Paunović je oko 19.30 primila poziv iz policije i ona je otišla u Prokuplje po svoje dete.

Podsetimo, ona ćerku nije videla otkad je nestala 9. februara. Posle prijave nestanka ona je rekla da pretpostavlja da je njena ćerka sa Martinom, koji je iz sela Donja Mačina.

- U nedelju veče sam išla peške od Bublice do Donje Mačine, kod njegovih roditelja, jer sumnjam da oni kriju devojčicu. Međutim, oni su me napali i oterali. Očajna sam, jer ne znam ništa o svom detetu - rekla je ranije tokom dana devojčicina majka.

PROČITAJTE JOŠ - "Tražila sam je kod roditelja njenog dečka, oni su me napali i oterali": Obrt u slučaju devojčice iz Prokuplja, majka tvrdi da Marija (14) NIJE PRONAĐENA

Nataša je izjavila i da njena ćerka nije ponela novac sa sobom, i da nema šta da jede, kao i da smatra da ih neko hrani ili da kradu.

- Suprug i ja smo branili njihovu ljubav, jer je premlada za vezu, a i Martin je iz romske porodice, nije išao u školu, i nije nam se dopao - izjavila je Nataša.