Izbo suprugu po licu i grudima: Žena primljena na VMA sa više povreda

Novosti Online/ L. Đ. T. - A. V.

23. 01. 2020. u 07:41

Избо супругу по лицу и грудима: Жена примљена на ВМА са више повреда

Ilustracija Foto: N. Skenderija

Kako su za "Novosti" potvrdili sa VMA, Valentina je primljena na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije

PANČEVAC Željko S. (33) uhapšen je danas u naselju Mali rit zbog sumnje da je svojoj supruzi Valentini S. (44) zadao više uboda nožem. Nesrećnu ženu ekipa Hitne pomoći prevezla jesinoć oko 22 časa na VMA gde su joj konstatovane ubodne rane u predelu glave i grudi.


Pre dve večeri ona je bila u domu svoje majke, kada je Željko došao i na silu je odveo u svoju kuću, gde su se, navodno, najpre posvađali, a on ju je potom napao, naneo joj više ubodnih rana i pobegao. Policija ga je pronašla kod druga u naselju Mali rit.


Kako su za "Novosti" potvrdili sa VMA, Valentina je primljena na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije.


- Stanje povređene žene je sada stabilno, ona je operisana i nije životno ugrožena - kažu sa VMA.


Pošto je reč o nasilju u porodici, slučaj će najverovatnije preuzeti neki od centara za socijalni rad.Pročitajte još: Preminula žrtva pucnjave u Novom Pazaru: Vlasnik restorana potegao vatreno oružje nakon tuče


Kako smo nezvanično saznali, protiv Željka su podnete i četiri krivične prijave zbog nasilja u porodici. Iako ga je Valentina prijavljivala i u više navrata odlazila od njega, ipak su se svaki put mirili.


Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije