KRALjEVO – U saobraćajnoj nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila danas, oko 13 sati, na pruzi Kraljevo – Požega, u kraljevačkom prigradskom naselju Adrani, poginuo je N.Đ.(65) iz ovog mesta.

Pročitajte još: TRAGEDIJA U NOVOGODIŠNjOJ NOĆI: Teška nesreća kod Novog Sada, ima MRTVIH

Na njega je, kako se pretpostavlja, dok je prelazio prugu na neobeleženom, i za to nepredviđenom mestu, naleteo putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo – Požega. Od zadobijenih povreda nesrećni muškarac na mestu je preminuo, dok niko od putnika voza ovom prilikom nije povređen.

- Osetilo se da se voz malo zatresao, a potom ukočio. Kada smo izašli napolje iz vagona ugledali smo muškarca kako nepomično leži na šinama. Ne znamo šta se desilo. Možda se čovek okliznuo dok je prelazio prugu, ili je možda mislio da će preći na drugu stranu pre voza. Baš prava nesreća – pričaju za „Novosti“ putnici iz voza koji su putovanje morali da nastave nekim drugim prevozom.

Na mesto udesa ubrzo je pridstigla komisija Železnica Srbije, kao i predstavnici nadležnog tužilaštva posle čije će istrage biti poznato i više okolnosti pods kojima se ova nesreća dogodila.