Zločinac bežeći izazvao udes - pa presudio sebi ispalivši dva metka u glavu!

Novosti Online

14. 09. 2019. u 15:46

Злочинац бежећи изазвао удес - па пресудио себи испаливши два метка у главу!

Print screen RTS

Miša Jovanović je u centru Kruševca ubio Gordanu Jovanović (47), a njen mlađi brat Goran Radosavljević (42) teško ranjen. Pobegao sa mesta zločina, izavao udes i bežeći ispalio sebi dva metka u glavu

MUŠKARAC osumnjičen da je u Kruševcu ubio bivšu suprgu i ranio njenog brata, pa pobegao, je bežeći izazvao udes i ispalio sebi dva metka u glavu. Ubrzo je pdolegao povredama.

Miša Jovanović je osumnjičen da je, oko 10.30 u letnjoj bašti kafane „Mali Pariz“ u Brijanovoj ulici u centru Kruševca, nedaleko od ovdašnje Autobuske stanice, ubio Gordanu Jovanović (47), za koju se pretpostavlja da je rodom iz Raške a da je živela i radila u gradu pod Bagdalom. Njen mlađi brat Goran Radosavljević (42), takođe iz Raške, teško ranjen.

Oni su sedeli u bašti kafane kada je, iz još neutvrđenih razloga, Jovanović, sa kojim Gordana ima dvoje dece, u njih ispalio tri hica iz pištolja. Nesrećna žena na mestu je podlegla povredama, dok je njen pet godina mlađi brat sanitetskim vozilom sa teškim povredama hitno prebačen u kruševačku bolnicu, a potom i u Kliničko-bolnički centar u Nišu gde se lekari bore za njegov život.

PROČITAJTE JOŠ - NOVI DETALjI ZLOČINA U KRUŠEVCU: Ubio bivšu ženu, ranio njenog brata, pa pobegao

Jovanović je pobegao i u reonu sela Brđani, na auto-putu Čačak-Obrenovac, izazvao je saobraćajnu nesreću. Nakon toga je pobegao iz automobila i iz pištolja ispalio sebi dva metka u glavu. Ubrzo je podlegao povredama.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Goran

14.09.2019. 16:46

@HeavyTrucker - Automatski pistolj ima pojedinacnu i rafalnu paljbu.Ostao prst na obaracu i ispalio dva metka.

pc

14.09.2019. 16:19

Jednostavnije bi bilo da je odmah sebi opalio metak u glavu. Još jednom da napomenem, ako sa nekim niste mogli da se dogovorite kada ste bili u braku, zašto pokušavate posle braka. Kakvi su to zajednički poslovi? Polse braka treba se postaviti korektno i dozvoljavati deci da viđaju oca ako je starateljstvo dato majci. Sve ostalo samo preko Centra za socijalni rad.

Panicus Vulgaris

14.09.2019. 19:37

@Rajko - Ako je pistolj automatski, moguce je da prst na obaracu ostane zgrcen i da jos jedan metak pogodi glavu prije nego sto ruka padne. Nazalost, znam za jedan takav slucaj gdje je samoubica bio brat mog dobrog prijatelja.

Dans

14.09.2019. 18:23

Za sve potencijalne "kolege" ovog idiota: Prvo pucajte sebi u glavu, pa tek onda bivsim suprugama! Najbolje resenje za sve.