MUŠKARAC osumnjičen da je u Kruševcu ubio bivšu suprgu i ranio njenog brata, pa pobegao, je bežeći izazvao udes i ispalio sebi dva metka u glavu. Ubrzo je pdolegao povredama.

Miša Jovanović je osumnjičen da je, oko 10.30 u letnjoj bašti kafane „Mali Pariz“ u Brijanovoj ulici u centru Kruševca, nedaleko od ovdašnje Autobuske stanice, ubio Gordanu Jovanović (47), za koju se pretpostavlja da je rodom iz Raške a da je živela i radila u gradu pod Bagdalom. Njen mlađi brat Goran Radosavljević (42), takođe iz Raške, teško ranjen.

Oni su sedeli u bašti kafane kada je, iz još neutvrđenih razloga, Jovanović, sa kojim Gordana ima dvoje dece, u njih ispalio tri hica iz pištolja. Nesrećna žena na mestu je podlegla povredama, dok je njen pet godina mlađi brat sanitetskim vozilom sa teškim povredama hitno prebačen u kruševačku bolnicu, a potom i u Kliničko-bolnički centar u Nišu gde se lekari bore za njegov život.

PROČITAJTE JOŠ - NOVI DETALjI ZLOČINA U KRUŠEVCU: Ubio bivšu ženu, ranio njenog brata, pa pobegao

Jovanović je pobegao i u reonu sela Brđani, na auto-putu Čačak-Obrenovac, izazvao je saobraćajnu nesreću. Nakon toga je pobegao iz automobila i iz pištolja ispalio sebi dva metka u glavu. Ubrzo je podlegao povredama.