MLADIĆI PRETUKLI DVOJICU TINEJDžERA: Slomili mu lobanju posle utakmice

E. H.

15. 05. 2019. u 13:14

МЛАДИЋИ ПРЕТУКЛИ ДВОЈИЦУ ТИНЕЈЏЕРА: Сломили му лобању после утакмице

Mesto gde je brutalno pretučen šesnaestogodišnjak

Zbog sumnje da su posle utakmice Torlak - Studentski grad napali njega i još jednog srednjoškolca, privedeni su Vuk M. (18) i Ognjen K. (22)

ŠESNAESTOGODIŠNjI M. M. se nalazi na odeljenju intenzivne nege Univerzitetske bolnice u Tiršovoj, posle operacije glave i u kritičnom je stanju nakon što je u nedelju brutalno pretučen u Kumodražu. Zbog sumnje da su posle utakmice Torlak - Studentski grad napali njega i još jednog srednjoškolca, privedeni su Vuk M. (18) i Ognjen K. (22).

Kako nezvanično saznajemo, lekari ne žele da daju nikakve prognoze, jer je stanje M. M. i dalje ozbiljno i zasad se ne zna ni kako će da teče oporavak, kao ni koje su eventualne posledice teških udaraca u glavu. Pretučeni tinejdžer imao je, navodno, na dva mesta prelom lobanje. Lekari upućuju da je reč o izuzetno teškoj povredi, koja može da ostavi trajne posledice, kako u smislu invaliditeta, otežanog govora i drugo, a isto tako trajno može da izmeni i sam karakter ličnosti.

Pročitajte još - EPILOG NASILjA NA UTAKMICI: Čupoviću i Živanoviću uslovne kazne zbog tuče

Osumnjičeni Vuk M. priveden je u sredu u Više javno tužilaštvo u Beogradu i do zaključenja broja, on je i dalje bio saslušavan. Ognjen K. bi trebalo da bude danas saslušan. Prema prvim informacijama iz istrage, nemili događaj desio se u nedelju, 12. maja, u popodnevnim satima, u blizini terena Fudbalskog kluba Torlak, kod napuštene šupe, u beogradskom naselju Kumodraž. Tog dana, igrala se utakmica Torlak - Studentski grad, na kojoj je, kako saznajemo, bilo manje od pedesetak navijača. U publici je, navodno, bio i M. M. sa drugom. Šesnaestogodišnji M. M. je, navodno, član navijačke grupe "Invalidi" sa Voždovca.

Kad se utakmica završila, M. M. i njegovog prijatelja sačekala je grupa mladića, koji su, navodno, bili maskirani, sa fantomkama i maramama na glavi i - drvenim i metalnim palicama u rukama. Zaposleni u FK Torlak šokirani su onim što se u nedelju dogodilo. Kažu da ne znaju detalje, kao i da niko ne poznaje ni M. M. ni njegovog druga, niti osumnjičene.

- Nikad se ovako nešto nije dogodilo ni na našem stadionu, niti posle neke utakmice - rekao nam je jedan od meštana Kumodraža.

VIDEO-NADZOR

KAKO saznajemo, prostorije kluba, kao i okolina, nisu obezbeđeni sigurnosnim kamerama. Ipak, na nekoliko obližnjih kuća postoji video-nadzor koji je zabeležio automobil sa nekoliko mladića koji su pravili "sačekušu" za M. M. Upravo ti snimci, navodno, pomogli su policiji da identifikuje neke od osumnjičenih. Za ostalima iz grupe, još uvek se traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Pitam se

16.05.2019. 12:11

@Peca Manic - Odakle ti takva ideja,na osnovu cega si tako nesto napisao?Pitam,od rodjenja sam u Kumodrazu vec 49 godina.

da li cete uspeti da rasclanite...

16.05.2019. 06:29

..sta su "mladici" a sta su "tnejdzeri"?Pocim se odrede granice,po bilo kom standardu,javite nam.Pozdrav,ostareli senior....