NOVI DETALjI UŽASA U PIROTU: Sekao bi mu prst po prst dok ne naplati dug

E. H.

19. 04. 2018. u 11:03

НОВИ ДЕТАЉИ УЖАСА У ПИРОТУ: Секао би му прст по прст док не наплати дуг

Aleksandar V. priveden je u pirotski zatvor

Aleksandar V. u Pirotu poznat kao nemilosrdni uterivač "zelenaških potraživanja". Detalji iz istrage o sakaćenju Piroćanca koji je teže povređen jer nije na vreme vratio pozajmicu od 300 evra

MLADIĆ star 24 godine, kome je Piroćanac Aleksanar V. (30) iz Lužničke ulice, makazama za vinovu lozu u ponedeljak ujutro odsekao mali prst jer nije na vreme vratio pozajmljenih 300 evra, oporavlja se od posledica sakaćenja. On je, kako saznajemo, poreklom iz Uroševca, odakle je izbegao sa majkom i nastanio se u Pirotu.

Policija je uhapsila Aleksandra V. i predala ga tužilaštvu, a on će odgovarati za nanošenje teške telesne povrede. On je, kako nam je rečeno u policiji, odranije poznat ovdašnjim pravosudnim organima, kao i mnogima u naselju Gnjilan, koji kažu da je reč o čoveku koji ni od čega ne preza i ničeg se ne boji. Kao takav je prihvaćen i od jednog lokalnog klana, i to kao nemilosrdni uterivač dugova. Do sada je u nekoliko navrata odgovarao upravo zbog prebijanja i povređivanja ljudi, odnosno zbog nasilničkog ponašanja.

Pročitajte još - UŽAS U PIROTU: Dužniku odsekao prst zbog 300 evra

Piroćanac koji je ostao bez prsta, po svemu sudeći je u više navrata pozajmljivao novac od Aleksandra ili od nekog njemu bliskog "poslodavca". Pošto do nedelje nije uspeo da vrati nekoliko stotina evra uz "pripadajuću kamatu", uterivač ga je u ponedeljak pozvao da se nađu na magistralnom putu. Sačekao ga je i kolima odvezao na Novo vašarište kod Prisjanskog naselja, gde ga je najpre pretukao, a potom i osakatio. Zatim je svoju žrtvu vratio nazad u grad. Kako saznajemo, usledila je i pretnja da će se seča prstiju nastaviti dok god poslednji dug ne bude vraćen.

Osakaćeni mladić do sada je radio u nekoliko navrata, ali je očigledno upao u finansijsku krizu, pa je bio prinuđen da pozajmljuje pare od surovih zelenaša.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Knez

19.04.2018. 11:53

U Srbiji je sve vise ljudi koji na lazna obecanja i obmane pozajmljuju novac i vise ga ne vracaju. Zrtve su ponajvise oni kojima je novac uzet, a pravo cesto nema nacina da da taj novac povrati.

Alienx

19.04.2018. 13:19

@Knez - Samo budala daje pare na lepe oci. A samo kriminalac sece prste kad se isti dug ne vrati! Evo saosecam se sa "zajmodavcem" predlazem da skupimo nesto para da ga izvadimo iz zatvora.

zaks

19.04.2018. 13:37

@Knez - Ukratko bitanga u svakom pogledu.Sram da ga bude-zatvorite ga 20 godina.Ko je on da nekom poseče prst....njemu treba iseći ruku..milo za drago

alien

19.04.2018. 12:08

U normalnoj zemlji ovakav bi dobio bar 20 godina robije. Ovde će dobiti 20 dana pritvora. Ako i toliko.

Alienx

19.04.2018. 13:17

Kad drzava dozvoljava da se ta stoka seta ulicom i sakati nam omladinu. MA bre, ja lepo kazem, jedva cekam da pocnu da maltretiraju sudije njihove porodice, korumpirane tuzioce i advokate... Tek tad ce da dodje iz dupeta u glavu... Daj boze samo da se osile, bez toga nema nista. Setao, seta i setace se olos unistavajuci i ono malo sto nam je ostalo.

Aleksandar Popovic

19.04.2018. 14:19

I ovaj “sekac prstiju” bio dobro poznat policiji i nihe mu falila dlaka s glave. A toliko se osilio da sirotinju, koja be bila prinudjena da se kod njega zaduzuje, na najsuroviji nacin. Opet je policija zakazala u obavljanju svojih duznosti, a tuzioce nihe ni zasvrbela glava. Izgleda da ce morati da proradi samozastita, pa da se pojavi neko da se na slican nacin “revansira” ovom gulikozi-kriminalcu.

crno-beli svet

20.04.2018. 06:00

Ma narode vama je dobro,zivite sve bolje i bolje samo vi to ne vidite,eto pitajte vucica ako meni ne verujete.Uostalom vi ste ga izglasali,nisam ja,sigurno i onda nemoj da se zalite kada u njegovoj mafijaskoj drzavi ovakvi kolo vode.Ovakve ima svaka opstina i svi to znamo...

Ziter

20.04.2018. 08:48

U americi bi dobio dozivotnu zapretice taj sudiji da ce mu usece ruku ako ga osudi i ce dobije novcanu kaznu i uslovno i problem resen