Ubio suprugu i pobegao automobilom, pa poginuo u sudaru sa kamionom

D. NOVKOVIĆ

petak, 15. 12. 2017. u 21:44

Убио супругу и побегао аутомобилом, па погинуо у судару са камионом

Ilustracija

Svađa među supružnicima, koji su pred razvodom, izbila nakon povratka iz Centra za socijalni rad, gde su rešavali pitanje starateljstva nad detetom
POŽAREVAC – U selu Lučica kod Požarevca u petak popodne dogodila se teška tragedija, kada je meštanin V. G. (37) nožem usmrtio suprugu J. G. (37), a onda se ubio tako što se autom “zakucao” u kamion.

Kako Novosti nezvanično saznaju, supružnici su se razvodili i još je trebalo da se odredi kome će pripasti njihov maloletni sin, star 13 godina. Zbog starateljstva u petak su išli na razgovor u požarevački Centar za socijalni rad, a kasnije, u svojoj porodičnoj kući u Lučici, počeli da se svađaju.

PROČITAJTE JOŠ - TRAGEDIJA U ZEMUN POLjU: Pucao ljubavnici u glavu, pa sebi u srce

U jednom trenutku, muškarac je nasrnuo na ženu i usmrtio je nožem. Posle togaje seo u njen auto i krenuo ka Požarevcu. Kada mu je u susret naišao kamion, on je naglo skrenuo u suprotnu traku i direktno se sudario s njim. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje njegovu smrt, jer je preminuo na mestu.

Zamenik višeg javnog tužioca naredio je obdukcije tela pokojnih supružnika, kako bi se utvrdio tačan uzrok njihovih smrti. Za sada nije poznato ni to da li je J. G. (37), inače medicinski tehničar u požarevačkoj bolnici, slučajno izazvao udes ili je svesno izvršio samoubistvo. Prema našim nezvaničnim saznanjima, u ovoj porodici do sada nije bilo zabeleženih prijava nasilja.

PROČITAJTE JOŠ - Ubio suprugu na njen rođendan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Smaranje

15.12.2017. 22:20

To dete je najgore prošlo- prožive stres od razvoda roditelja, pa u trenu još gore- ostade bez oboje!

Анти Антифа

15.12.2017. 23:07

Вероватно је центар стао на страну жене јер тако морају по сили дискриминсторског закона и бесумучне пропаганде којс се води против мушкараца у зрелом добу.Још једна србска породица је уништена,два живота угашена а дете ће бити препуштено том истом центру.Задатак испуњен за разне "НВО"

NK

16.12.2017. 00:24

Skoro uvedeni evropski zakoni protiv nasilja u porodici daju odlične rezultate u Srbiji! Radionice, inkluzije, savetodavne službe, sigurne kuće, NVO, prava žena i deteta ...i tako ... prešli smo cifru od 30 mrtvih u porodičnom nasilju ove godine! Još jednom se pokazalo da evropske vrednosti nemaju alternativu!