Parovi širom sveta pričaju samo o pozi 77: Kad jednom probate ovu eksplozivnu pozu, više nećete poželeti ni jednu drugu

Novosti online

20. 12. 2019. u 21:11

To mogu biti mirisne sveće i aromatično ulje, tuširanje u dvoje, seksi donje rublje, ali i poza koja je zaludela parove širom sveta

Парови широм света причају само о пози 77: Кад једном пробате ову експлозивну позу, више нећете пожелети ни једну другу

Depositphotos

Seksualnost je često ključni deo odnosa, a ponekad se itekako zanemaruje. Kad se taj plamen ugasi, neretko se i ostale stvari počnu raspadati. Dodajte dašak svežine u vaš odnos. To mogu biti mirisne sveće i aromatično ulje, tuširanje u dvoje, seksi donje rublje, ali i poza koja je zaludela parove širom sveta.

Poza 77 ne zahteva nikakve posebne akrobacije ni veštine, dovoljno je da budete raspoloženi za novotarije u krevetu.

Jednostavno i fantastično

Radi se o položaju vrlo sličnom položaju "kašike", a naziv je dobio prema tome kako se tela partnera zajednički savijaju u bočnom položaju.

Oba partnera moraju leći na bok i gledati u istom smeru, a da on bude iza nje. Zatim žena treba prebaciti obe noge preko muškarčeve gornje noge i približiti mu se guzom.

Nakon toga bi se oboje trebali savinuti u struku pod uglom od 45 stepeni, ali bi im noge trebalo da ostanu zapetljane. Ovaj položaj navodno čini čuda direktnom stimulacijom G-tačke, pa bi žene u njemu trebalo da uživaju. Možda zvuči malo komplikovano, ali kad jednom probate videćete kako je zapravo jednostavno i eksplozivno.


Takođe, muškarac bi slobodnom rukom trebao dodatno stimulisati klitoris, ali i dirati vas po bradavicama i ljubiti po vratu. Žene koje su isprobale ovu pozu, kažu da su orgazmi (čak i oni višestruki) zagarantovani.

Nemojte zaboraviti na predigru


Ključ za postizanje i 'samo' jednog orgazma je predigra. Morate biti u 'elementu' i morate se napaliti. Zato je predigra idealna. I zato se nemojte odmah baciti na penetraciju, već uzmite vremena i poigrajte se s partnerom. LJubljenje, maženje, oralni seks.

Čak i ako ne doživite višestruke orgazme, i onaj jedan će biti vredan i intenzivan.

Želite li postići višestruke orgazme, nastavite stimulirati osetljiva područja samo 30 sekundi nakon prvog orgazma. Dopustite partneru da vam dodiruje druge delove tela.

Tako ćete zadržati seksualnu energiju i samim time povećati mogućnost za još jedan vrhunac. I to kakav :)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije