RADOVAN UMRO, SAŠA PLAĆAO NJEGOVOM KARTICOM: Meštanin Mošorina posle devet dana prijavio nenasilnu smrt prijatelja

Lj. P.

12. 01. 2021. u 22:00

SMRT meštanina Mošorina Radovana V. (65), čije je beživotno telo u fazi raspadanja pronađeno u ponedeljak u popodnevnim satima u kući u kojoj je živeo, nije bila nasilna. Prema nezvaničnim saznanjima, ovaj šesdesetpetogodišnjak je preminuo usled zdravstvenih tegoba koje je imao odranije.

РАДОВАН УМРО, САША ПЛАЋАО ЊЕГОВОМ КАРТИЦОМ: Мештанин Мошорина после девет дана пријавио ненасилну смрт пријатеља

Kuća u kojoj je nađen preminuli / Privatna arhiva

Iako je nesrećni čovek preminuo trećeg dana januara, njegovu smrt je tek devet dana kasnije, odnosno 11. januara, prijavio njegov dvadeset godina mlađi sugrađanin Saša R., koji je kod njega dolazio svakodnevno i zajedno su, kako sada pričaju meštani Mošorina, pili alkohol. I poslednjih dana, kako se sumnja, Saša je Radovanovom platnom karticom u prodavnici plaćao alkohol i hranu.

- Saša radi kod jednog čoveka u selu, hrani mu stoku, a kada namiri životinje, odlazio je kod Radovana u njegovu kuću, gde su se družili - priča meštanin Mošorina. - Radovan je slabo izlazio iz kuće, imao je penziju, a platnu karticu je davao Saši da ovaj ide u prodavnicu i kupuje mu namirnice, pa i alkohol.

Pojedini žitelji Mošorina kažu da im nije bilo neobično to što ne viđaju Radovana, jer je hladno, a i inače se retko družio sa meštanima. Tek kada su videli policiju ispred trošne kuće, u kojoj osim njega ima još stanara, saznali su da već danima leži mrtav.

Saša R., koji je prijavio smrt prijatelja, kako saznajemo, navodno je kazao da je Radovana poslednji put živog video u nedelju oko 10 sati, i da ga je oko 20 sati zatekao mrtvog, i da je tek sutradan prijavio smrt, jer je bio pijan.

Telo Radovana R. je preneto u Institut za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti, a Saša R. je zadržan zbog prekršaja jer nije imao važeću ličnu kartu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo