DARKU PUŠČANO ZRNO OSTALO U GLAVI, ČUDOM OSTAO ŽIV: Ranjeni Kostići iz kruševačke bolnice prebačeni u KC Niš, policija traga za napadačem

S.BABOVIĆ

22. 12. 2020. u 09:46

DARKO Kostić (28) iz Parcana kod Varvarina, koji je sinoć oko 19,30 ranjen zajedno sa ocem Goranom (53) u dvorištu svoje vikendice nadomak sela, samo je čudom ostao živ, saznaju “Novosti”. U Opštoj bolnici Kruševac kažu za “Novosti” da ga je puščano zrno pogodilo u frontalni deo glave i da tu “stoji” pored tzv. bazičnih ganglija.

ДАРКУ ПУШЧАНО ЗРНО ОСТАЛО У ГЛАВИ, ЧУДОМ ОСТАО ЖИВ: Рањени Костићи из крушевачке болнице пребачени у КЦ Ниш, полиција трага за нападачем

Darko K. Foto: Printskrin

Kostići su jutros transportovani iz kruševačke bolnice za Klinički centar Niš, gde će se nastaviti njihovo lečenje.

- Pacijenti su stabilizovani i u konsultaciji sa kolegama iz KC Niš, prvo je transportovan mlađi pacijent, a svakog trenutka očekuje se transport starijeg povređenog-predočava za “Novosti” dr Vesna Stevaić-Gajić,direktorka Opšte bolnice.

Darkov otac, Goran, ima povrede dela grudnog koša i plućnog krila i kruševački lekari su uspeli da stabilizuju njegovo stanje. Prioritet u zbrinjavanju bio je da se spreči eventualna pojava tromba.Prognoze o stanju oca i sina je nezahvalno davati u ovom trenutku .

Kako su “Novosti” objavile, Kostići su ranjeni sinoć kada su, prema njihovim izjavama došli da obiđu vikendicu udaljeni dva kilometra od sela i u dvorištu primetili više osoba, među kojima je jedna zapucala u njih.

Porodica živi u Parcanu i bave se poljoprivredom.

Prema poslednjim informacijama “Novosti”, policija još uvek traga za počiniocem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)