PRVI SNIMCI IZ ŠKOLE U KOJOJ SU MLADIĆI TUKLI UČENIKA: Tokom odmora išamarali sadamnaestogodišnjaka, pa polomili prozor (VIDEO)

Š. Marović

27. 11. 2020. u 12:13

ПРВИ СНИМЦИ ИЗ ШКОЛЕ У КОЈОЈ СУ МЛАДИЋИ ТУКЛИ УЧЕНИКА: Током одмора ишамарали садамнаестогодишњака, па  поломили прозор (ВИДЕО)

Foto: Printskrin youtube

U SREDNjOJ školi "Grocka" u istoimenoj beogradskoj opštini, danas oko 8.30 sati došlo je do incidenta, kada su posle prvog časa, za vreme malog odmora, kada su vrata od škole bila otvorena, dvojica mladića upala u ovu ustanovu i nekoliko puta išamarala sedamnaestogodišnji M.V., učenika trećeg razreda ekonomskog smera.

Na svu sreću mladić nije teže povređen, ali je preventivno poslat u Dom zdravlja na pregled.


Kako za naš  list kaže direktor škole Selimir Radosavljević, dvojica mladića koja su upala u školu nisu njihovi učenici.


- Incident se dogodio u hodniku, a dva mladića od 16 i 19 godina odjednom su napala našeg učenika - kaže on.

- Profesorka koja je držala sledeći čas, kao i učenici razdvojili su zavađene strane i njima svaka čast na pribranosti. Potom su oni pokušali da izađu kroz školska vrata, koja su bila zaključana.


Kad su đaci seli za svoje klupe, odjednom su se njih dvojica vratila, ušla u učiniocu, polomila prozor i izašla napolje.


- Tu ih je čekao automobil sa kojim su se odvezli - kaže direktor. - Odmah smo obavestili sve nadležne institucije, i zahvaljujem se organima reda na brzoj intervenciji. Dvojica mladića ne idu u našu školu, ali su stanovnici opstine Grocka. Jedan je iz Vince, drugi iz Lestana. Sada je sve na organima reda.

Policija je brzo došla i uzela izjave od napadnutog učenika i zaposlenih. Školski policajac je počinjao smenu u 9 sati, tako da su oni planski iskoristili ovu situaciju da uđu ranije.

Deca su prebačena u drugu učionicu dok se prozor ne popravi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)