VUČIĆ OTVARA JOŠ JEDNU FABRIKU DO KRAJA APRILA: Značajna investicija u našu zemlju, biće u opštini sa velikom nezaposlenošću

Tanjug

11. 04. 2021. u 22:59

U SRBIJU i dalje dolaze investitori i najavljuju ulaganja uprkos krizi izazvanoj pandemijom korona virusa, kaže predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i najavljuje da će predsednik Aleksandar Vučić do kraja aprila otvoriti izuzetno značajnu fabriku u jednoj opštini u kojoj je problem bila velika nezaposlenost i loš standard života.

ВУЧИЋ ОТВАРА ЈОШ ЈЕДНУ ФАБРИКУ ДО КРАЈА АПРИЛА: Значајна инвестиција у нашу земљу, биће у општини са великом незапосленошћу

Foto: Tanjug

Ona, međutim, nije navela koja je to opština, ali je rekla da su veliki fokus Aleksandra Vučića trenutno Ćuprija i Paraćin.

Povodom japanske investicije "Nidek" u Novom Sadu, Brnabić je u emisiji Hit tvit na TV Pink rekla da je najveći signal za druge investitore što u Srbiju dolaze japanske i nemačke investicije.

Napomenula je da nemački i japanski investitori dolaze u zmelje koje imaju efikasne administracije i zemlje koje nemaju problem sa korupcijom.

- To je veliki signal za ostale investitore, jer znaju da je to zemlja pouzdana za poslovanje - rekla je Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (121)

MEĐUNARODNI DAN BEZ PAPIRA: Prilika da se ukaže na važnost očuvanja šuma