OD BEOGRADA DO ZLATIBORA ZA DVA SATA: Vučić saopštio sjajne vesti - Do svetog Nikole biće završen put Čačak-Požega

Novosti online

06. 03. 2021. u 10:58

ОД БЕОГРАДА ДО ЗЛАТИБОРА ЗА ДВА САТА: Вучић саопштио сјајне вести - До светог Николе биће завршен пут Чачак-Пожега

Foto: Tanjug

DO Svetog Nikole biće završen put Čačak-Požega, pa ćemo za Novu godinu moći do tamo autoputem. Do Zlatibora će se onda stizati za dva sata, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kada je reč o železnicama, kineske kompanije rade na oruzi Beograd-Stara Pazova, a za manje od godinu dana do centra Novog Sada stizaće se za 28 minuta. U toku su razgovori i u vezi sa izgradnjom brze pruge Beograd-Niš.

Projekat kanalizacione mreže, a predsednik je predstavio mapu na kojoj je iscrtano gde sve do 2025. godine treba da bude izgrađena kanalizaciona mreža. Ove godine je već izdvojeno milijardu evra iz budžeta, uprkos koronavirusu, za izgradnju ovog projekta.

Kada je reč o izgradnji infrastrukture za upravljanje komunalnim otpadima, Vučić kaže da će okruzi biti snabdeveni modernim deponijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Bojana

06.03.2021. 13:45

Ulaganjem u putnu infrastrukturu, Srbija postaje sve privlacnija za dolazak stranih investicija, koje ce dodatno ojacati nasu ekonomiju i podici zivotni standard gradjana Srbije.

Ivana

06.03.2021. 16:58

Naravno da će biti završen put čačak -Požega hvala našem predsedniku na svemu št radi za narod i državu.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što na sve načine pokušavate da našu državu jačate.

Ivana

06.03.2021. 17:01

Naravno da će biti završen put i ja to zaista verujem našem predsedniku Vučiću. Dalje će taj put završen do Bara, ovo će biti lepa prilika da se Srbija razvija zajedno sa regionom.