Šta nas čeka 11.11. Singles' day u WinWin-u?

Promo

10. 11. 2020. u 16:30

IAKO su ranije počasnu titulu najvećih šoping dana zauzimali Crni petak i Cyber Monday poslednjih godina to nije slučaj. Singles' day

Шта нас чека 11.11. Singles day у WinWin-u?

Foto: Promo

Njihovo mesto zauzeo je globalni praznik kupovine Singles' day, koji iz godine u godinu dostiže rekordne brojke kada je u pitanju onlajn ali i prodaja u radnjama.

Poreklo Singles' day praznika ima malo neobičnu tradiciju. Praznik se simbolično obeležava 11.11. u čast četiri studenta koji su u Kini započeli proslavljanje ovog dana, slaveći svoj singl status. Globalno širenje uz pomoć velihih trgovinskih lanaca, omogućava svetsku popularnost pa se tako dan poklanjanja Singles' day, sada proslavlja svuda u svetu.

Od svog osnivanja pa do danas Singles' day je okarakterisan kao dan harmonije, zabave, dobrog provoda ali i kao karneval poklanjanja sebi i svojim najbližima.

Kako darivanje poklona nije jednostavan zadatak i iziskuje veliku posvećenost, ove godine svoj idealan pokolon možete pronaći u WinWin-u. Kao začetnik ovog karnevala popusta i poklanjanja kod nas, kompanija WinWin 11.11. nudi savršene poklone iz bogatog asortimana po sjajnim cenama.

Pa tako, za vaše najbliže koji su ljubitelji zanimljivih gedžeta možete odabrati Honor pametan sat Magic Watch 2, sa različitim opcijama po fantastičnoj ceni od 19.990 dinara. Ovakav poklon savršen je dodatak za sve one koji vole da budu u konstantnoj komunikaciji sa drugima, a da pritom imaju i različite mogućnosti kada je u pitanju fitnes i sport.

Takođe, ako niste ljubitelj gradskih gužvi sjajan predlog je uvek kupovina električnog trotineta Xiaomi Mi Essential koji se u WinWin-u 11.11. može pronaći po ceni od 29.990 dinara. Zbog svojih proporcija, ovaj poklon će vam odlično doći u stiuacijama kada je potrebno jednostavno, udobno i brzo stići do svoje željene destinacije u gradu.

Na listi odličnih poklona je i smart narukcica Mi Band 4C po ceni 2.990 dinara koja predstavlja odličan poklon za ljubitelje zdravog život. Ovaj poklon će vam pomoći da ostvarite i svakodnevno pratite vaše sportske razultate.

Ove godine za Singles' day poklonite sebi ali i onima koje volite nešto iz atraktivne WinWin ponude. Više informacija o sjajnoj ponudi saznajte na sajtu www.winwin.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)