VELIKO INTERESOVANJE Za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" stiglo 607. 500 koverata

Tanjug

06. 11. 2020. u 11:56

ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ За наградну игру Узми рачун и победи стигло 607. 500 коверата

Foto: N. Skenderija

OD 15. oktobra, od kada su građani Srbije mogli da šalju koverte za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020", do 4. novembra stiglo je 607.500 koverata, izjavio je danas predstavnik NALED-a Ivan Radak.

Ističe da se dnevni prosek slanja popeo na više od 80.000 koverata i dodaje da očekuju da će se na gomili za prvo izvlačenje, 21. novembra, naći više od milion koverata.

-Interesovanje za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020" je premašilo sva naša očekivanja-kaže Radak i dodaje da će biti velika konkurencija za vredne nagrade.

Podseća da su te nagrade u prvom ciklusu igre, koji će trajati od 21. novembra do 26. decembra, 30 automobila Fiat 500L i šest stanova u Beogradu.

Pet stanova nalaze se u naselju Zemunske kapije, a jedan u Beogradu na vodi.

Ukupna vrednost nagradnog fonda u prvom ciklusu takmičenja je oko milion evra, kaže Radak.

Paralelno sa takmičenjem građana u toku je u i takmičenje lokalnih samouprava u prikupljanju računa, dodaje Radak.

Naime, građani slanjem koverata za sebe uporedo se takmiče i za svoju lokalnu zajednicu.

Nagradni fond koji će podeliti devet lokalnih samouprava čiji građani pošalju najviše koverata je 180.000 evra, a taj novac će se iskoristiti za projekte koje će građani izabrati.

Lokalne samouprave su podeljene u tri kategorije - male, srednje i velike, a trenutno u kategoriji velikih, navodi Radak, vode Pančevo, Kikinda i Požarevac, u kategoriji srednjih beogradski Savski venac, Bačka Topola i Kanjiža, a kod malih Blace, Dimitrovgrad i Sečanj.

-Međutim, još je dug put do kraja takmičenja i dobijanja nagrade. Apelujemo na građane da šalju što više fiskalnih računa i slipova kako bi i njihova lokalna zajednica osvojila vrednu nagradu-rekao je Radak.

Najčešće pitanje koje stiže na adresu Kontakt centra, kontakt@uzmiracun.rs, navodi Radak, jeste izgled i popunjavanje koverte.

Objašnjava da koverta može biti bilo koja i da ne postoji određena koverta koja mora učestvovati u nagradnoj igri, bitno je samo da stane u poštansko sanduče.

Radak ističe da je sa prednje strane dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020", a za zadnje strane lične informacije - ime i prezime, adresu iz ličnog dokumenta i telefon.

-Sve je to bitno popuniti kako koverta ne bi bila diskvalifikovana i da bi dobitnik bio uspešno identifikovan-kaže Radak.

U kovertu je, podseća, potrebno staviti najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, odnosno potvrda o plaćanju karticom ili instant plaćanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)