MODERNO REŠENJE ZA ŽIVOT SAVREMENOG ČOVEKA: Atraktivni keš krediti OTP banke sa varijabilnom kamatom

PROMO

25. 10. 2021. u 14:00

Život savremenog čoveka je nepredvidiv, kako širom sveta tako i na ovim prostorima. Slobodnog vremena je sve manje, prohteva sve više, a tu su i neočekivani i iznenadni troškovi.

МОДЕРНО РЕШЕЊЕ ЗА ЖИВОТ САВРЕМЕНОГ ЧОВЕКА: Атрактивни кеш кредити ОТП банке са варијабилном каматом

Foto: Promo

Zbog nagomilavanja izdataka, a nemogućnosti da u kratkom vremenskom roku obezbedimo novac kojim ćemo te izdatke i pokriti, nekad je neophodno da podignemo kredit. Siguran i povoljan keš kredit je uvek u modi, zato OTP banka u svojoj ponudi ima atraktivne keš kredite sa varijabilnom kamatom.

Za one kojima je potreban novac da ostvare svoje različite želje, OTP banka je obezbedila mogućnost podizanja dinarskog keš kredita sa varijabilnom kamatom sa povoljnim uslovima. Iznos koji može da se podigne je od 50.000 do 2.400.000 dinara, a period otplate je od 13 do 71 mesec.

Uz odabir dinarskog kredita za refinansiranje sa varijabilnom kamatom, korisnici koji već imaju neko zaduženje, a potreban im je i dodatni keš, mogu refinansirati svoje obaveze i rešiti dodatne izdatke. Karakteristike i uslovi za otplatu ovog kredita su isti kao kod dinarskog keš kredita sa varijabilnom kamatom: nema depozita, ni valutne klauzule, a rok za otplatu je od 13 do 71 mesec. Refinansiranje kredita je moguće i bez odlaska u banku čiji se kredit refinansira, već OTP banka svu komunikaciju preuzma na sebe sve do zatvaranja tog kredita.

Foto: Promo

Takođe, za sumu koja se u svakodnevnom životu brzo i lako potroši na sitnice i nevažne stvari, korisnik može da uplati životno osiguranje ili osiguranje usled gubitka posla i na taj način u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti, obezbedi otplatu ostatka duga po kreditu. Klijenti mogu izabrati i da uplate oba navedena osiguranja.

Digitalne pogodnosti koje imaju klijenti OTP banke

Klijenti OTP banke imaju mogućnost da realizuju keš kredite, eKeš ili mKeš u iznosu od 50.000 do 600.000 dinara u online ekspozituri, bez odlaska u banku i bez dokumentacije u papiru, putem m-bank ili e-bank platforme. Procedura je brza i jednostavna, a ono što je neophodno jeste da je klijent korisnik jedne od ovih aplikacija i da ispunjava uslove za kredit.

Za one koji na nepredviđene i iznenadne troškove gledaju kao na izazov a ne problem, za one koji znaju da reše izazove i budu sigurni u svoje rešenje, tu su keš krediti OTP banke. Jer, kada znaš gde ideš, više ne čekaš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)