SRBIJA ĆE VIDETI FILM DANIJELE ŠTAJNFELD: Glumica objavila sve o skandalu koji je tresao Srbiju - evo kada ćemo čuti njenu priču

Novosti onlajn

18. 04. 2021. u 22:17

DANIJELA Štajnfeld je u svom filmu "Zaceli me" otkrila da je navodno bila žrtva seksualnog zlostavljanja, ali tada nije otkrila ime "moćnika iz filmske industrije" koji joj je to uradio, a nedavno je progovorila i za delo optužila Branislava Lečića.

СРБИЈА ЋЕ ВИДЕТИ ФИЛМ ДАНИЈЕЛЕ ШТАЈНФЕЛД: Глумица објавила све о скандалу који је тресао Србију - ево када ћемо чути њену причу

Foto: Printskrin

Srbija će konačno imati priliku da pogleda film u kom je glumica iznela informacije koje su šokirale Srbiju i posluša celu njenu priču na "Martovskom festivalu" 21. aprila od 19 časova.

- Intimna mapa satkana od posledica traume seksualnog zlostavljanja iz perspektiva nekoliko žrtava i zločinaca. Film otkriva kompleksne reakcije na traumu, reakciju društva na žrtve i na silovatelje, te nudi putanju ka zaceljenju, uprkos stigmi vezanoj za najčešće prećutane zločine - stoji u opisu projekcije.

Film "Zaceli me" takmiči se u kategoriji dokumentarnih filmova preko 50 minuta.

Budući da 67. Martovski festival zbog pandemije koronavirusa nije održan tokom 2020. godine, u skladu sa odlukom Odbora festivala naredno izdanje biće duplo: 67/68. festival će se održati od 19. do 25. aprila 2021. godine.

Biće prikazane kompletne takmičarske selekcije iz 2020. i 2021. godine, a biće dodeljene festivalske nagrade i za 67. i za 68. izdanje festivala.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?