Vakciniši se i dobijaš POKLON PIĆE po izboru!

Promo

06. 04. 2021. u 18:30

Meridian te na taj način časti za pokazanu odgovornost prema sopstvenom, ali i zdravlju svojih najbližih.

Вакциниши се и добијаш ПОКЛОН ПИЋЕ по избору!

Foto: Promo

Sve do 12. aprila, na svim uplatnim mestima kladionice Meridian čeka te gratis piće po izboru, uz potvrdu o vakcinaciji.

Meridian te na taj način časti za pokazanu odgovornost prema sopstvenom, ali i prema zdravlju tvojih najbližih.

Iza nas je mnogo mečeva i pobeda, ali pobeda protiv korona virusa najvažniji je meč kako bismo se što pre vratili normalnom životu.

Dolazak proleća i lepo vreme mame nas da popijemo piće i dobro se zabavimo, ali, da bismo to uradili, važno je da budemo odgovorni i odazovemo se pozivu lekara, naših heroja koji se više od godinu dana bore za zdravlje svih nas - i da se vakcinišemo.

NJima, ali i celoj zajednici, vakcinacijom pružamo najvažniju podršku da pobede ovaj virus i da što pre iz ove borbe izađemo kao pobednici i konačno se vratimo normalnom životu.

Kompaniji Meridian zdravlje zaposlenih, svih igrača, ali i cele zajednice uvek će biti na prvom mestu.

Igrači na uplatnim mestima mogu biti potpuno sigurni kada je reč o zdravstvenoj bezbednosti unutar samih objekata, budući da su preduzete apsolutno sve mere prevencije koje propisuju vodeći domaći i svetski epidemiolozi.

Takođe, Meridian je spremio veliki broj iznenađenja kada je reč o sportskoj i kazino ponudi.

Meridian kladionice – mesto najbolje i najsigurnije zabave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Nena

06.04.2021. 19:07

Lepo su se dosetili da motivišu stanovništvo, mogle bi i ostale kompanije da se povedu ovim primerom kako bi se ubrzala imunizacija. P.S. Ko je pametan ne treba mu podstrek da bi se vakcinisao, dovoljna je svest o vlastitom i životu najmilijih! ?