ZA ANIKU, OD SRCA: Gornji Milanovac prikuplja novac za lečenje bolesne devojčice

M. Bošnjak

17. 09. 2020. u 13:03

DANIMA traje humanitarna akcija u Gornjem Milanovcu, za lečenje male sugrađanke Anike, koja boluje od retke bolesti – spinalne muskulatorne atrofije.

ЗА АНИКУ, ОД СРЦА: Горњи Милановац прикупља новац за лечење болесне девојчице

Foto: Logotip humanitarne akcije za Anikino lečenje

Za novootkrivenu terapiju, koja po ocenama lekara i drugih nadležnih stručnjaka pokazuje dobre rezultate, potrebno je oko dva miliona evra.

U prikupljanje novca za terapiju, koja bi devojčicu odvela u srećnije detinjstvo, uključeni su: milanovačka privreda, mala preduzeća, umetničke grupe... Opština je na molbu Anikine majke Ivanke Pavlović Manić izdvojila sto hiljada dinara, zaposleni u Domu zdravlja i Opštoj bolnici uputili su Aniki po dve hiljade dinara. Organizuju se prodajne akcije, sportska takmičenja sa kojih sav prihod ide na račun za Anikino lečenje. 

Za ovu akciju, bazična je fondacija Aleksandra Šapića „Budi human“. Po njenim podacima, do srede je prikupljeno ukupno nešto manje od osam hiljada evra i 4.785.940 dinara. Iznos još dalek od potrebnog, ali će, nadajmo se, ljudska dobrota dostići do dva miliona evra... Za Anikin lepši i dug život!

Za sve ljude dobrog srca, koji mogu i žele da pomognu Aniki, otvorena su dva računa.

Dinarski: 160-6000000732571-65 i devizni 160600000073290242.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024