KRAJ OVE BORBE SE NE VIDI: Dramatično upozorenje doktorke Kisić o situaciji sa virusom korona

Jelena Lemajić

26. 07. 2020. u 22:42

DOKTORKA Kisić je rekla da su se menjala saznanja o ovom virusu, pa je i to donosilo dozu nemira i nespokoja u sve nas.

КРАЈ ОВЕ БОРБЕ СЕ НЕ ВИДИ: Драматично упозорење докторке Кисић о ситуацији са вирусом корона

Foto: Tanjug

- Borba sa ovom bolešću dugo traje i kraj se ne vidi, ili bar još nije blizu, i to unosi različitu vrstu nezadovoljstva - rekla je večeras u emisiji "Hit tvit" na Pinku dr Darija Kisić Tepavčević.

Kisić Tepavčević je rekla da su se menjala saznanja o ovom virusu, pa je i to donosilo dozu nemira i nespokoja u sve nas.

- Koliko god da nam je ovaj virus pun nepoznanica, znamo kako da sprečimo da se inficiramo - rekla je Kisić Tepavčević.

Dodala je da testiraju 10.000 ljudi svaki dan i da je zato otkriven veliki broj inficiranih.

- Niko nije mogao da predvidi da će u ovom dobu godine biti tako velika transmisija virusa i to u nas unosi jednu vrstu nespokoja jer smo rano počeli da pričamo o tome šta ćemo u drugom talasu, a vidimo da je virus tu. Preko 10.000 testova na dnevnom nivou pokazuje da želimo da uđemo u koštac sa virusom jer želimo da izađemo kao pobednici iz ove borbe - rekla je Kisić Tepavčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Natasa

27.07.2020. 08:58

Ne vidi se kraj covidu jer ga NEMA, tako je kreiran, Bil Gates je pandemiju najavio 2015 na ted-u. A skoro je sad predvideo covek bioteroristicki Malad za 2025. Iskreno,sad vise slusam sta ima da kaze. Vrlo je ozbiljan u smanjenju populacije, pored toga Sto su mu i Dve glavne stvari koje stslno vrti na intervjuima, Desease and Vaccine.... ima jasnu nameru a to je da kontrolise Ceo svet.

Dobi

28.07.2020. 09:31

Da bi mogli da budete pobednici,prvo treba da priznate sami sebi da je ovo laboratorijski virus i da je sacica bolesnika koji vladaju nama ovcama, napravila bioloski rat nad celim stanovnistvom a na sve to vi zmurite,praveci se blesavi i podrzavajuci sve to.