PRVA LJUBAV MILUTINA MRKONJIĆA ZA KOJU MALO KO ZNA: Samo jednom je govorio o njoj

Novosti online

27. 11. 2021. u 21:37

SRPSKI političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je danas u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

ПРВА ЉУБАВ МИЛУТИНА МРКОЊИЋА ЗА КОЈУ МАЛО КО ЗНА: Само једном је говорио о њој

Arhiva

On je uvek sa puno ljubavi i poštovanja govorio o ženama koje su obeležile njegov život. Ipak, o jednoj ženi Mrka nikada nije govorio a ona je bila njegova prva velika ljubav koju nije zaboravio.

- Moja prva ljubav se zvala Jasmina. Već sam bio inženjer kada se to desilo između nas. Imao sam nekih 26-27 godina. Upoznali smo se u Brodarevu. Ona je inače muslimanka. Bila je to velika ljubav. Tada nismo ni gledali ko je koje vere. Sreo sam je dugo posle toga. Završila je prava i medresu u Sarajevu. Mislim da je sada pravnik u Sarajevu - ispričao je Mrkonjić u dahu, u emisiji "Iz profila".

Mrkonjić je u bolnici bio od početka novembra, a nedavno mu je ugrađen pejsmejker. Lekari su dali sve od sebe da mu spasu život - nažalost bezuspešno.

Iza sebe ostavio dugogodišnju emotivnu partnerku Anu Bekutu i zakonsku suprugu Draganu, sa kojom se rastao pre nekoliko godina, ali nisu to zakonski ozvaničili.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest