POČELO JE KAO PROBLEM SA KRAJNIKOM: Ispovest oca dečaka iz Čačka koji je preminuo od korone

V. ILIĆ

05. 11. 2021. u 21:15

DEČAK A. R. (17), koji je zbog kovida bio na respiratoru u Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" u Beogradu, preminuo je juče po podne od posledica infekcije virusom korona. On se na veštačkoj ventilaciji nalazio skoro četiri nedelje, ubrzo pošto je primljen na lečenje u ovu ustanovu, a kako smo nezvanično saznali, nije bio vakcinisan.

ПОЧЕЛО ЈЕ КАО ПРОБЛЕМ СА КРАЈНИКОМ: Исповест оца дечака из Чачка који је преминуо од короне

Novosti

Otac preminulog dečaka Nebojša Stojanović ističe za naš list da je tinejdžeru pre mesec i po dana pozlilo, a da je pre toga desetak dana imao temperaturu.

- Odmah smo ga odveli kod lekara u čačansku bolnicu, gde su mu doktori rekli da ima problem sa trećim krajnikom i prepisali su mu da pije antibiotike - kaže on. - Tada je bio negativan na brzom testu na virus korona. Ipak, posle nekoliko dana njegovo stanje se pogoršalo, teško je disao. Zbog toga smo ga odveli privatno kod lekara, gde mu je konstatovana upala pluća. On nas je odmah uputio u čačansku bolnicu, što smo i uradili, ali su ga posle nekoliko dana na kiseoniku lekari poslali u Institut za majku i dete u Beogradu.

Kako kaže Stojanović, njegov sin nije imao težih oboljenja, ali je kao mali imao fras i ostao je gluvonem. Zbog toga je išao u specijalno odeljenje škole "Filip Filipović" u Čačku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja