MISICA SE OGLASILA NAKON POKAZIVANJA DVOGLAVOG ORLA: Ovo je objašnjenje Valentine Petrović - pokajala se i želi da se povuče

Novosti onlajn

26. 10. 2021. u 17:05

NAKON što je društvenim mrežama i medijima odjeknula vest da je srpska predstavnica na Izboru za mis Interkontinentala, Valentina Petrović, zajedno sa predstavnicama Crne Gore i takozvane države Kosovo pokazala dvoglavog orla, misica se oglasila putem Instagram objave.

МИСИЦА СЕ ОГЛАСИЛА НАКОН ПОКАЗИВАЊА ДВОГЛАВОГ ОРЛА: Ово је објашњење Валентине Петровић - покајала се и жели да се повуче

Foto: Instagram/bunt.svesrbija

- Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

- Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina.

- Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim.

- Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite, nadam se da ćete me razumeti - napisala je Valentina na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se nakon što je u javnost isplivala skandalozna fotografija srpske misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol tzv. velike Albanije.

Foto: Instagram/bunt.svesrbija

- Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja - poručila je Da Vinča za Kurir.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

NOVOSTI U ISTANBULU: Klanjanje u hrišćanskim svetinjama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)

DUVAN: Neprijatelj zdravlja, životne sredine i ekonomije