NESTAO RADOSLAV (57) IZ KRUŠEVCA: Poslednji put viđen u ponedeljak, porodica moli za pomoć

S.B.

11. 08. 2021. u 16:45

RADOSLAV Mladenović - Dosa (57) iz Čitluka kod Kruševca nestao je 9. avgusta. Kako je “Novostima” predočeno u porodici po odlasku iz kuće u kojoj živi sa bolesnom suprugom, ostavio je sva dokumenta. Nestanak je prijavljen policiji.

НЕСТАО РАДОСЛАВ (57) ИЗ КРУШЕВЦА: Последњи пут виђен у понедељак, породица моли за помоћ

Foto: Privatna arhiva

- Sa sobom nije poneo ni mobilni telefon, a zadnji put su ga komšije videle upravo u ponedeljak oko 6 sati ujutro kod autobuskog stajališta u centru Čitluka - kaže za "Novosti" ćerka Jelena Mladenović.

- Nemamo, međutim, povratnu informaciju da li je ušao u neki autobus. Mislili smo da je otišao kod lekara, a potom kod brata, koji živi u naselju Lazarica. 

Ćerka nestalog Radoslava predočava za "Novosti" da je sutradan ujutro pozvala mamu i kada su shvatili da ga nije bilo cele noći krenuli su u potragu. Članovi porodice su pretražili selo, raspitivali se kod komšija, u bolnici, proveravali sva mesta gde je eventualno mogao da svrati. Mladenović ima određenih zdravstvenih tegoba, ali se nikada do sada nije dogodilo da bude odsutan tokom noći.

Ćerke su nestanak oca prijavile policije 10. avgusta. Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju koja može da pomogne pronalasku Radoslava Mladenovića obavesti policiju ili porodicu na broj 0613214853.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju