"KADA BUDEŠ BILA SPREMNA": Pokret sa plemeniti ciljem nastavlja da živi na Mikser Festivalu

Novosti online

25. 05. 2021. u 13:15

NAKON što je pokret "Kada budeš bila spremna" zaživeo i izazvao brojne pozitvne reakcije na društvenim mrežama, te ohrabrio mnoge žrtve, kako seksualnog tako i drugih vidova nasilja, razgovori o ovoj važnoj temi se nastavljaju i sada dobijaju formalni oblik kroz saradnju sa Mikser Festivalom na kom će se 26.05. održati istoimeni panel.

КАДА БУДЕШ БИЛА СПРЕМНА: Покрет са племенити циљем наставља да живи на Миксер Фестивалу

Foto: Promo

Kreativni tim Direct Media United Solutions kompanije je inicirao pokret "Kad budeš bila spremna" sa ciljem da podigne svest o problemima žrtava seksualnog nasilja, i podstakne javnost da pruži podršku u kom god trenutku one odluče da istupe i povere se o traumi koje su preživele. 

Na panelu će učestvovati novinarka nedeljnika Vreme Jovana Gligorijević, glumica Anita Mančić, novinar Aleksandar Đurđić, izvršni direktor Miksera Ivan Lalić, dok će panel voditi Miloš Đajić, predsednik Upravnog odbora Centra modernih veština.

Učesnici će biti pozvani da govore na temu seksualnog nasilja, položaju žrtava i odnosu, koje naše društvo ima prema ovako važnim, delikatnim temama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri