BRISTOL SITI DESETKOVAN: Irfan Bašović čitalac iz Podgorice, tipuje mečeve nižih liga Engleske

Novosti online

19. 02. 2022. u 09:19

NAŠ čitalac analizira i tipuje za "TIP".

БРИСТОЛ СИТИ ДЕСЕТКОВАН: Ирфан Башовић читалац из Подгорице, типује мечеве нижих лига Енглеске

Profimedia

MOJ TIP

BLEKBURN - MILVOL  1 (1.80)

Reprezentativac Čilea i drugi strelac lige Diaz, nije postigao gol za Blekburn u poslednjih osam mečeva. U tom periodu, Blekburn je upisao samo dve pobede. Milvol je igrao tokom nedelje naporan londonski derbi, u kojem je pobedio KPR i verovatno neće imati potrebnu svezinu za još jedan težak meč. Prednost dajem domaćinu, i očekujem da će proraditi njihov najbolji napadač.

BRISTOL S. - MIDLSBRO   2 (2.10)

Trener Bristol sitija je bio ljut na svoje defanzivce nakon poraza od Svonsija u prošlom kolu, zbog grešaka koje su napravili u odbrani. Teško da će uspeti nešto da promeni za vikend, jer neće moći da računa na čak sedmoricu igrača u odbrani i veznom redu, u meču protiv Midlsbroa, koji se trenutno nalazi u odličnoj formi. Tipujem na goste.

VAJKOMB - ČELTENAM 1 (1.85)

Pobedom u prošlom kolu, cilj Čeltenama za ovu sezonu je ispunjen. Osvojili su 39 bodova, i to bi trebalo da garantuje opstanak u ligi. Vajkomb i dalje cilja u najmanju ruku plej-of, a već četiri meča nema pobedu, tako da očekujem da će ovde da bude više motivisan.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije