VERNI RATNIK DŽOA MAZULE SE ODAZIVA NA POZIV: Bek Seltiksa je spreman da ''izmetla'' Indijanu

V.M.

27. 05. 2024. u 13:15

JOŠ jedan naš predlog za poene igrača je Derik Vajt čiji Seltiksi gostuju Pejsersima u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije (2.00).

ВЕРНИ РАТНИК ЏОА МАЗУЛЕ СЕ ОДАЗИВА НА ПОЗИВ: Бек Селтикса је спреман да изметла Индијану

Foto: Profimedia

Derik Vajt je jedan od napotcenjenijih igrača Bostona iako se to često ne vidi u statistici. Igra sjajnu odbranu, a uz to je jedna od glavnih napadačkih opcija kada Tejtuma i Brauna ''ne ide šut''.

Odlični bek ima veliko poverenje trenera Mazule i to se vidi po njegovoj minutaži u seriji protiv Pejsersa u kojoj redovno provodi barem 35 minuta na parketu.

Vajt je poznat po tome da ima dosta dobar prodor, a uz poslednjih nekoliko godina unapredio je svoj šut za tri poena i postao je jedan od najbitnijih igrača Seltiksa.

Večeras se od njega traži da ubaci 15 poena, što je on učinio na prvom i drugom meču (15,23), dok je na trećem postigao 13 poena uz nešto slabije procentre (3/11 iz igre).

Očekujemo standardno veliku minutažu za Vajta i verujemo da će večeras biti precizniji iz igre, što bi trebalo da bude dobitna kombinacija za plus.

NAŠ TIP: Derik Vajt +14,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)