TEJTUM JE DABL-DABL MAŠINA: Sjajni krilni centar Bostona redovno hvata dvocifren broj skokova pored standardnog poenterskog učinka

V.M.

09. 05. 2024. u 12:00

JOŠ jedan naš izbor iz večerašnjeg NBA plej-ofa je Džejson Tejtum čiji Seltiksi dočekuju Kavalirse u drugoj utakmici polufinala Istočne konferencije (1.00).

ТЕЈТУМ ЈЕ ДАБЛ-ДАБЛ МАШИНА: Сјајни крилни центар Бостона редовно хвата двоцифрен број скокова поред стандардног поентерског учинка

FOTO: Tanjug/AP

Boston je plej-of započeo kao, po kladionicama, glavni favorit za osvajanje titule i do sada je opravdao tu ulogu. Rutinski je savladao Majami sa 4:1, a pored toga je dobro otvorio i polufinale protiv Kavalirsa pobedom od 120:95.

Jedan od najzaslužnijih za odlične nastupe Seltiksa je najbolji igrač ekipe Džejson Tejtum koji se u plej-ofu pretvorio u dabl-dabl mašinu.

Zbog povrede Porzingisa, pored poenterskog učinka ''procvetale'' su skakačke brojke bivšeg studenta Djuka koji je na poslednja četiri meča hvatao dvocifren broj lopti (tri puta po 11 i jedanput 12).

Kavalirsi nisu poznati kao napadački dobra ekipa, što bi Tejtumu trebalo da stvori dosta prilika za skokove i očekujemo da ponovo bude dominantan pod košem kao u prvom duelu (11 skokova).

NAŠ TIP: Džejson Tejtum +9,5 skokova (1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)