VREME JE DA DONČIĆ ZABLISTA: Slovenac je u dosadašnjem toku serije zasenjen od strane Irvinga

V.M.

01. 05. 2024. u 11:30

VEČERAS smo se odlučili da verujemo u Luku Dončića čiji Dalas igra veoma bitnu petu utakmicu četvrtfinala Zapadne konferencije protiv Klipersa (4:00).

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ДОНЧИЋ ЗАБЛИСТА: Словенац је у досадашњем току серије засењен од стране Ирвинга

Foto: Tanjug/AP photo

Kao što se očekivalo pre početka serije, ova je jedna od najzanimljivijih i nakon četiiri odigrane utakmice timovi su izjednačeni (2:2). I jedni i drugi pružaju veoma dobre partije, a ono što je izbilo u prvi plan su dobre odbrane obe ekipe i samo na jednom meču su obe ekipe prebacile 100 poena.

Takođe, zanimljiva činjenica je to da iako pruža dobre partije, Luka Doničić nije prva zvezda Dalasa već Kajri Irving koji svojim potezima diže publiku na noge, a najbolji primer toga videli smo na četvrtom meču kada je bukvalno sam vratio ekipu iz minusa od 30 poena, ali Harden i Džordž nisu dali da dođe do potpunog preokreta.

Dončić je upisao par tripl-dablova, ali njegov uticaj na igru ekipe nije kao što ume da bude, a i još se čeka jedna njegova prepoznatljiva partija u kojoj ubacuje 40+ poena.

Slovenac voli velike utakmice, a večerašnja je najbitnija u seriji do sada i očekuejemo da bude posebno ''zagrejan'' i verujemo da će prebaciti zadatu granicu.

Takođe, vredi napomenuti da Luka katastrofalno šutira za tri poena tokom ovog četvrtfinala Zapadne konferencije i samo je pitanje vremena kada će proraditi, a mi se nadamo da će to biti večeras u ''Kript.kom areni''.

NAŠ TIP: Luka Dončić +32,5 (kvota 1,91)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima