KAKO IGRA DŽEJLEN BRANSON: Omaleni plej nestvarnim partijama doveo Nikse nadomak druge faze plej-ofa

V.M.

30. 04. 2024. u 12:25

NAŠ večerašnji izbor je Džejlen Branson čiji Niksi dočekuju Filadelfija seventisikserse u petoj utakmici četvrtfinala Istočne konferencije (1:00).

КАКО ИГРА ЏЕЈЛЕН БРАНСОН: Омалени плеј нестварним партијама довео Никсе надомак друге фазе плеј-офа

Foto Profimedia

Ako bi se birao MVP dosadašnjeg toka NBA plej-ofa, ta nagrada bi gotovo sigurno pripala nestvarnom Džejlenu Bransonu koji je maestralnim partijama omogućio Niksima da večeras imaju prvu meč loptu pošto vode sa 3-1 u seriji.

Nakon što je prva dve meča bio ''miran'', Branson je ''eksplodirao'' u Filadefliji i na odigranim utakmicama tamo ostvario je dva impozantna dabl-dabla. Prvo je postigao 39 poena uz 13 asistencija, a nakon toga je brojao do 47 uz deset dodavanja za koš.

Ono što tu statistiku čini još impresivnijom je to da su Niksi na tim susretima ubacivali 114 i 97 poena, tako da je on učestvovao u gotovo 65% poena ekipe iz Njujorka.

Večeras se od Bransona traži da ubaci 35 poena, a kako je bitan meč sigurno je da će uzeti veliki broj šuteva i to verovatno dosta otvorenih jer posle pika Hartenštajna ima dosta prostora zbog odbrane koju igra Embid koji uglavnom ''kampuje'' pod košem i trebao bi prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: +34,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene