DURENTU PRIJA ODSUSTVO BUKERA: Nastvlja li sa sjajnim igrama protiv moćnih Seltiksa?

V.M.

09. 03. 2024. u 13:00

POPULARNI KD je uhvatio zalet na poslednjih par utakmica, a večeras će imati najteži zadatak do sada kada njegovi Sansi budu dočekali Boston seltikse.

ДУРЕНТУ ПРИЈА ОДСУСТВО БУКЕРА: Наствља ли са сјајним играма против моћних Селтикса?

FOTO: Tanjug/AP

Kevin Durent je poznat kao jedan od najboljih skorera svih vremena i ako ga krene jednostavno ga je nemoguće čuvati jer je visok 2,11 uz raspon ruku od 2,25 metara i može šutirati preko svakoga, pa je manje-više nebitno ko je naspram njega ako je u naletu.

Nakon nešto slabijih igara, uhvatio je zalet u poslednje vreme i na minule dve utakmice je ubacivao po 35 poena. Prvo je srušio Denver, a zatim i Toronto.

Očigledno je da mu prija izostanak Devina Bukera koji je povređen i odsustvovaće još neko vreme.

Frenk Vogel je dao ''ključeve ekipe'' Durentu koji uzima znantno veći broj šuteva, a počeo je i da pogađa u boljim procentima što je sjajn vest za Sanse koji će u plej-ofu pokušati da osvoje dučo očekivanu titulu.

Večeras će imati direktan obračun sa jednim od najboljih igrača lige, Džejsonom Tejtumom i verujemo da će biti na visini zadatka.

NAŠ TIP: Kevin Durent +27,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?