OČEKUJEMO DOMINACIJU ENTONIJA DEJVISA: ''Obrva'' voli da igra protiv Sakramenta

V.M.

06. 03. 2024. u 14:00

VEČERAS smo se opredelili za sjajnog krilnog centra čiji Lejkersi večeras dočekuju Kingse u malom kalifornijskom derbiju (4.30).

ОЧЕКУЈЕМО ДОМИНАЦИЈУ ЕНТОНИЈА ДЕЈВИСА: Обрва воли да игра против Сакрамента

Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Entoni Dejvis je godinama već jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi, a ove to posebno pokazuje jer je za razliku od prethodnih zdrav i odigrao je 59 utakmica do sada i deluje da će prebaciti granicu od 70 odigranih mečeva, što je uspeo da uradi samo dva puta u svojoj karijeri.

Njegov uticaj na igru Lejkersa je ogroman, pogotovo odbrambeno, jer je ubedljivo najbolji defanzivac lige, a uz to je i napadački raspoložen pa u proseku postiže nešto manje od 25 poena u proseku.

Koliko je dominantan pokazao je pre par večeri protiv Oklahome kada je u trijumfu Lejkersa za samo 30 minuta provedenih na terenu ubacio 24 poena i 12 skokova.

Presedeo je četvrtu četvrtinu zbog ubedljivog trijumfa svog tima, tako da je dodatno spreman za večerašnji meč sa Kingsima protiv kojih je igrao dva puta ove sezone.

Na prvom susretu je imao monstruoznu partiju od 30 poena i 16 skokova, dok je drugi meč napustio krajem prve četvrtine zbog povrede nakon što ga je dobro otvorio sa po devet poena i skokova na svom saldu.

Očekujemo novu dominaciju bivšeg studenta Kentakija i verujemo da će prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Entoni Dejvis +25,5 (1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave