''KRALJ'' JE NEPRIKOSNOVEN: Sam je rešio gradski derbi, sledeći na tapetu su Vizardsi

V.M.

29. 02. 2024. u 13:57

U noći između četvrtka i petka Los Anđeles lejkersi će ugostiti Vašington vizardse (4.30).

КРАЉ ЈЕ НЕПРИКОСНОВЕН: Сам је решио градски дерби, следећи на тапету су Визардси

Foto: Profimedia

Domaćin je sinoć napravio veliki preokret u gradskom derbiju protiv Klipersa (116:112). Gubili su 19 razlike pred početak poslednje četvrtine i delovalo je da je meč gotov, ali Lejkersi su napravili neverovatan preokret slavivši sa 39:16 u poslednjoj deonici.

Preokret je predvodio vremešni Lebron Džejms koji je meč završio sa 34 poena, a čak 21 ubacio je u četvrtoj četvrtini u kojoj je sam postigao više koševa od čitavog tima Klipersa.

Taj meč je bio pravi prikaz sezone Lejkersa koja je veoma turbulenta, čak igraju dobro, čas loše i nikako da prikažu konstantnost u igrama.

Trenutno su deveti na Zapadu sa skorom 32-28 i u poslednjem delu sezone ih očekuje velika borba za direktan plasman u plej-of jer šestoplasirani Nju Orleans ima tri pobede više od njih.

Sa druge strane, Vašington nema za šta da igra, uz Detroit je najlošija ekipa u ligi i zacementiran je za dno tabele Istoka sa samo devet ostvarenih pobeda.

Vizardsi se nalaze u seriji od 12 vezanih poraza i ne vidimo kako će se taj niz završiti u ''Kripto.kom areni''.

NAŠ TIP: hendikep 1 (-4,5) (kvota 1,43)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima