FILADELFIJA MELJE SVE PRED SOBOM: Embid i družina su ostvarili šest uzastopnih pobeda

V.M.

25. 01. 2024. u 12:28

U noći između četvrtka i petka Indijana pejsersi će u ''Gejbnbridž fildhausu'' dočekati razigrane Seventisikserse (1.00).

ФИЛАДЕЛФИЈА МЕЉЕ СВЕ ПРЕД СОБОМ: Ембид и дружина су остварили шест узастопних победа

FOTO: Tanjug/AP

Od kada se Džoel Embid vratio na teren, Fila izgleda odlično i melje sve pred sobom. Trener Nik Nurs je svakome pronašao ulogu i njegovi izabranici su ostvarili šest uzastopnih pobeda.

Poslednju u nizu upisali su pre dve večeri protiv San Antonija (132:123), a istorijsku partiju na tom duelu imao je Džoel Embid koji je ubacio 70 poena!

Sjajni Kamerunac je tako oborio rekord franšize po broju postignutih poena na jednoj utakmici koji je prethodno držao Vilt Čejmberlen, a usput je postao tek deveti igrač u istoriji NBA lige koji je ubacio 70+ poena na jednom meču. 

Dosta se očekuje od njega i na ovom meču, a trebalo bi da ima još jednu dobru partiju jer njegov tim igra protiv najgore defanzivne ekipe u ligi, Indijana pejsersa.

Domaćini su jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, pružaju odlične parije, ali posrnuli su u poslednje vreme zbog povrede njihovog glavnog irača Tajrisa Halibartona.

Ostvarili su samo jedan trijumf na proteklih pet utakmica i pali su na peto mesto Istočne konferencija koje drže sa skorom 22-20.

I pored izostanka Halibartona, Indijana igra dobro, ali u završnici meča nema ko da preuzme odgovornost kao što je to radio sjajni plej i biće u teškoj situaciji sve do njegovog povratka.

Verujemo da će Embid i kompanija nastaviti pobednički niz na ovom neugodnom gostovanju.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave