LAK ZADATAK ZA OKLAHOMU: Šej i družina imaju zicer pred svojim navijačima

V.M.

11. 01. 2024. u 12:05

U NOĆI između četvrtka i petka, Oklahoma Siti tander će ugostiti Portland trejlblejzerse (2.00).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ОКЛАХОМУ: Шеј и дружина имају зицер пред својим навијачима

FOTO: Tanjug/AP

Domaćini igraju fenomenalno ove sezone i u jakoj konkurenciji Zapadne konferencije zauzimaju drugo mesto sa skorom 25-11.

Pikovi koje je generalni menadžer Sem Presti skupljao tokom godina su počeli da se isplaćuju i ekipa izgleda sjajno na terenu. Osovinu tima čine veoma mladi igrači i ako je povrede zaobiđu, trebalo bi da Oklahoma bude redovan konkurent za titulu u narednim godinama.

Poglavica ekipe je svakako Šej Gildžis Aleksander koji se nalazi rame uz rame sa Jokićem, Embidom i Dončićem u borbi za MVP-ja regularne sezone. Jedan je od napadački najboljih igrača u NBA i u proseku beleži 31,4 poena po meču, a sve to čini sa 55% šuta iz igre, što je posebno impresivno za beka koji toliko ima lopta u svojim rukama.

Tanderi su sinoć u veoma zanimljivoj utakmici savladali Majami sa 120:118, a do pobede ih je predvodio pomenuti Šej sa 28 poena, dok je Holmgren dodao 23.

Vremena za odmor nema jer im večeras na noge dolazi Portland protiv kojeg ne bi trebalo da imaju većih problema i pored činjenice da će im ovo biti druga utakmica u isto toliko dana.

Trejlblejzersi su preko leta ostali bez Dejmijana Lilarda i krenuli su u potpunu rekonstrukciju tima, pa i ne čudi što su jedna od najgorih ekipa u ligi sa skorom 10-26.

Ovi timovi su se već susreli jednom u novembru mesecu i tada je Oklahoma ubedljivo slavila sa 134:91.

Očekujemo da to i večeras bude slučaj.

NAŠ TIP: hendikep 1 (-9,5) (kvota 1,55)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)