MEGA JE OSTALA BEZ GLAVNOG IGRAČA: Razigrana Cedevita dolazi u Beograd to da iskoristi

V.M.

31. 12. 2023. u 10:49

U jedinoj utakmici današnjeg programa ABA lige, Mega basket će ugostiti Cedevita Olimpiju u ''Hali sportova Ranko Žeravica''.

МЕГА ЈЕ ОСТАЛА БЕЗ ГЛАВНОГ ИГРАЧА: Разиграна Цедевита долази у Београд то да искористи

Foto: ABA liga

Domaćin je pre nekoliko dana ostao bez ključnog igrača Nikole Topića kojeg je Zvezda opozvala sa pozajmice i ostala je velika rupa na poziciji pleja u redovima domaćina.

Veću odgovornost će sada preuzeti do skoro rezervni organizaor igre Omer Iljasoglu, kao i najbolji igrač ekipe Nikola Đurišić.

Mega je bila u konetnciji za plej-of, sa skorom 6-7 zauzima deveto mesto, ali pitanje je da li će moći da nastavi sa solidnim igrama nakon odlaska Topića.

U prošlom kolu savladala je Igokeu sa 92:76 i tako nastavila trend igranja utakmica sa velikim brojem poena.

Sa druge strane, Cedevita igra odlično tokom čitave sezone, a posebno u poslednje vreme i nanizala je tri ligaške pobede pre dolaska u Beograd.

Slovenci su u prošlom kolu teže nego očekivano došli do trijumfa nad Cibonom, 93:91, a najefikasniji akter meča bio je Jaka Blažič koji je ubacio 25 poena, a pratio ga je Kobs sa 20.

Gosti su trentuno treći na tabeli, ali nakon današnjeg susreta vratiće se na drugo mesto koje su i zauzimali početkom kola.

Zanimljivo je to da su se ovi timovi već susreli dva puta od starta sezone. Mega je bila bolja u ABA superkupu sa 88:75, ali Cedevita je uzvratila u prvom kolu prvenstva sa 89:87.

Očekujemo veliki broj poena u ''Hali sportova Ranko Žeravica''.

NAŠ TIP: +169,5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)