ŽELJKO OBRADOVIĆ JE NEZADOVOLJAN: Crno-beli su pretrpeli neočekivani poraz!

M.M.

15. 11. 2023. u 11:48 >> 11:48

PARTIZAN će u osmom kolu Evrolige gostovati Bajernu.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ЈЕ НЕЗАДОВОЉАН: Црно-бели су претрпели неочекивани пораз!

FOTO: M. Vukadinović

"Parni valjak" nije stabilan, u igri ima dosta oscilacija i trener Željko Obradović je vidno nezadovoljan.

Prošle nedelje crno-beli su savladali Fenerbahče na svom terenu, da bi tri dana kasnije pretrpeli poraz od Igokee u okviru regionalnog šampionata.

U oba susreta Partizan je bio u rezultatskom deficitu, međutim, protiv čete Vladimira Jovanovića nisu uspeli da preokrenu.

Klub iz Aleksandrovca je odigrao najbolju partiju u ovoj sezoni, a protivniku su ubacili čak 91 poen. U poraženom taboru najviše se istakao Zek Ledej koji je imao 16 poena, Uroš Trifunovć je ubacio 15, dok je Danilo Anđušić brojao do 13.

Željkovi puleni u Evroligi trenutno zauzimaju devetu poziciju sa skorom 3-4, a večeras ih očekuje još jedan težak zadatak.

"Bavarci imaju dobar sastav, ali Andreas Obst i Isak Boga su doživeli povrede i njihov večerašnji nastup je pod znakom pitanja. Najveća pretnja dolazi od Serža Ibake koji je prvi strelac ekipe sa 10,5 poena, dok su odmah iza njega Leandro Bomlaro i Silvijan Fransisko sa po 9,6. Devin Buker takođe daje veliki doprinos i u pitanju je igrač koji provodi najviše minuta na parketu.

Košarkaši Pabla Lasa su ove sezone najneefikasniji u Evroligi, u proseku postižu 73 poena. Problem Partizanu bi mogao da pravi ofanzvni skok rivala jer je po tom parametru drugi u Evropi.

U dosadašnjem delu takmičenja Lasovi puleni su upisali samo dve pobede, ali svima je dobro poznato da poseduju kvalitet za više.

Ovi rivali su se prošle sezone sastali dva puta i Partizan je u oba navrata slavio.

Verujemo da će večeras gostujući sastav ubrzati ritam i da će granica poena biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +159,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)