KO ĆE PREKINUTI CRNU SERIJU? Današnji rivali igraju katastrofalno u poslednje vreme

Novosti online

31. 07. 2023. u 12:22

NA otvaranju turnira u Vašingtonu imaćemo priliku da gledamo duel Emila Rusuvuorija i Konstanta Lestijena.

КО ЋЕ ПРЕКИНУТИ ЦРНУ СЕРИЈУ? Данашњи ривали играју катастрофално у последње време

Foto Profimedia

Emil Rusuvuori je bio na jednu pobedu od plasmana u finale i borbu za trofej na travi Hertogenboša, međutim, stvari su mu od tada krenule nizbrdo, a u Vašington stiže sa crnim nizom od pet vezanih poraza.

Najbolje rangirani Finac ima skor od 2-0 u prvom kolu ATP Vašingtona, a generalno mu prija igranje na američkim terenima, što je i pokazao ranije ove sezone kada je na mastersu u Majamiju dogurao do četvrtfinala gde ga je zaustavio Janik Siner.

Prošle sezone u Vašingtonu, Rusuvuori je stigao do trećeg kola u kojem je bolji od njega bio Imer.

Konsant Lestijen tone sve dublje i dublje ove sezone i na njegovu žalost nema naznaka da će skoro doći do poboljšanja u njegovoj igre. Doduše, na poslednjem meču je igrao dosta solidno, imao je sve u svojim rukama protiv sunarodnika Uga Umbera, servirao je za meč, ali nije uspeo to da iskoristi i mlađi Francuz je došao do preokreta.

Lestijen je ispao iz top 100 na ATP listi, trenutno je 109. i ako uskoro ne prekine negativni niz koji sada broji četiri poraza, njegov strmoglavi pad na listi će se nastaviti.

Što se tiče međusobnih duela, Francuz je slavio prošle godine u Tel Avivu, ali Finac mu je uzvratio početkom marta na Indijan Velsu.

Verujemo da ova podloga bolje leži prvom reketu Finske.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Rusuvuori - Lestijen 1 (1,37)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)