OKRŠAJ BIVŠIH POLUFINALISTA: Hrvat ima nezgodnog protivnika!

M.M.

28. 02. 2023. u 08:22

DANIJEL Evans i Borna Ćorić odmeriće snage u prvom kolu turnira u Dubaiju.

ОКРШАЈ БИВШИХ ПОЛУФИНАЛИСТА: Хрват има незгодног противника!

Foto AP

Britanac koji je trenutno 28. igrač sveta je vezao tri poraza, nakon ispadanja iz trećeg kola Otvorenog prvenstva Australije bolji od njega bili su Nikolas Mehija u Dejvis kupu i Emil Rusuvori na turniru u Dohi.

Tridesetdvogodišnjak iz Birmingema je četiri puta igrao u Dubaiju, a najbolji rezultat postigao je 2020. godine kada je stigao do polufinala. Bolji od njega tada bio je Stefanos Cicipas.

Sa druge strane hrvatski teniser koji zauzima 20. poziciju na rang-listi je dva puta stizao do polufinala i u oba navrata je ispadao od čuvenog Rodžera Federera. Zanimljivo je da je Švajcarac tih godina i osvajao turnir.

Obojici tenisera odgovara podloga i verujemo da nas očekuje interesantan duel. Naša procena je da će se u narednu fazu plasirati slabije rangirani rival.

NAŠ TIP: Evans - Ćorić 1 (kvota 2,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

Komentari (0)

BRAZILAC KUBURI SA FORMOM: Španac je počeo da prikazuje kvalitetan tenis!