Bivši "broj 1" juri svoj 44. trofej u karijeri!

M.M.

12. 06. 2022. u 09:53

ENDI Marej i Mateo Beretini sastaće se u finalu turnira u Štutgartu.

Бивши број 1  јури свој 44. трофеј у каријери!

foto: AP

Britanac je u polufinalu sjajnom igrom izbacio Nika Kirjosa rezultatom 2-0 i danas će se boriti za svoj 44. trofej u karijeri.

Većina igrača bi nakon operacije kuka odustala od karijere, međutim, Endi nije taj "kalibar", možemo sa sigurnošću tvrditi da je to jedan od najvećih boraca u ovom sportu svih vremena.

Sa druge strane Italijanski teniser je imao dosta problema na ovom turniru, ali iskoristio je iskustvo igranja na ovoj podlozi i stigao do svog devetog finala u karijeri, pobednički pehar je podizao 5 puta.

Posledinji meč ovi rivali su odigrali prošle godine u Kvinsu kada je Mateo slavio maksimalnim rezultatom. Danas ćemo ipak prednost dati bivšem broju 1, igra zaista dobro na ovom turniru i verujemo da je vreme da osvoji svoju prvu titulu još od 2019. godine.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!

Novak Đoković je na Rolan Garos došao da bi popravio ovogodišnji ne baš sjajan utisak na prethodnim turnirima, na kojima je zabeležio mnogo neočekivanih poraza, a prvu priliku za to popravljanje utiska ima danas. No, u iščekivanju svog prvog takmičarskog nastupa na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu - Nole već ima razloga za zadovoljstvo.

28. 05. 2024. u 13:55

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima