MALME JE SILOVITO ZAPOČEO ODBRANU TITULE: Ali ako neko zna da ga pobedi, to je današnji rival

V.M.

25. 04. 2024. u 08:43

U okviru petog kola švedskog prvenstva Jurgorden će ugostiti Malme na ''Tele2 areni'' (19.00).

МАЛМЕ ЈЕ СИЛОВИТО ЗАПОЧЕО ОДБРАНУ ТИТУЛЕ: Али ако неко зна да га победи, то је данашњи ривал

Foto: Profimedia

Malme je odlično otvorio prvenstvo, nakon četiri kola ima perfektan skor od 12 osvojenih poena uz impresivnu gol-razliku 12:1 i može se reći da je silovito započeo odbranu titule.

Jedini gol primio je u prvom kolu protiv Norćepinga (5:1), a nakon toga je tri meča zaredom sačuvao mrežu, tako da odbrana švedskog velikana radi fantastičan posao u uvodnom delu sezone.

Sa druge strane, Jurgorden se nalazi u promenljivoj formi i na prve četiri utakmice ostvarili su dve pobede uz remi i poraz, pa današnji meč dočekuju na sedmom mestu sa sedam sakupljenih poena.

Ono što je karakteristično za njih na startu kampanje je da igraju utakmice sa dosta pogodaka, o čemu svedoči njihova gol-razlika 9:6, a prošlonedeljni meč sa AIK-om bio im je prvi na kojem nisu dali nijedan gol.

Ako pogledamo skoriji istorijat međusobnih duela, veliku prednost ima Jurgorden koji je na poslednjih pet međusobnih duela slavio protiv Malmea.

Oprezno bismo predložili duplu šansu na aktuelnog šampiona, a uz to bismo dodali da će pasti barem jedan gol u prvom poluvremenu pošto je Malme postigao šest pogodaka do sada u tom periodu igre.

NAŠ TIP: X2&|1+ (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)