SOSIJEDADU "PRIJALA" ELIMINACIJA IZ LIGE ŠAMPIONA: Ekipa srpskog reprezentativca nije izgubila nadu

O. M.

21. 04. 2024. u 09:28

HETAFE će ugostiti Real Sosijedad u 32. kolu španske La lige. Utakmica će se odigrati na stadionu Koliseum u južnom predgrađu Madrida,

СОСИЈЕДАДУ ПРИЈАЛА ЕЛИМИНАЦИЈА ИЗ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Екипа српског репрезентативца није изгубила наду

Foto Profimedia

Tim za koji nastupa reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović još nije izgubio sve šanse da se nađe u Ligi konferencija naredne sezone, ali bi ga poraz u današnjem susretu sa ekipom koja se bori za Ligu Evrope verovatno izbacio iz te trke.

Hetafe je svoje šanse značajno umanjio u poslednja dva kola, porazom kod kuće od Sevilje i remijem bez golova protiv Rajo Valjekana, pa sada Betis i Valensija beže devet odnosno osam bodova, ali uz utakmicu više. U subotu je Betis u međusobnom susretu pobedio Valensiju u gostima i tako je preskočio na sedmom mestu. Srećom po Hetafe, Bilbao je osvajanjem Kupa kralja otvorio još jedno mesto u Ligi Evrope preko Primere, pa će i osmoplasirani na jesen igrati evropski fudbal.

Sosijedadu je gust raspored od kraja januara do početka marta naplatio danak, ali se posle ispadanja iz Lige šampiona ekipa konsolidovala i vezala tri pobede da bi ih u prethodnom kolu protiv Almerije kasni penal i crveni karton koštali bodova protiv Almerije koja je izjednačila u 88. minutu sa bele tačke.

Trenber Imanol Algvasil bio je besan posle utakmice zbog olako izgubljena dva boda, ali je i dalje uveren da će Sosijedad zadržati poziciju koja vodi u Ligu Evrope.

NAŠ TIP: IXvX (kvota 1,62) 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)