''ŠEŠIRDŽIJE'' ŽELE U VIŠI RANG: Gostovanje ''crvenim đavolima'' je u ovom trenutku jedno od najtežih u ligi

V.M.

18. 03. 2024. u 10:25

U okviru 39. kola engleske Lige dva fudabler Krouli tauna će ugostiti Stokport kaunti. Meč se igra na ''Broudfild stadionu'' sa početkom u 20:45.

ШЕШИРЏИЈЕ ЖЕЛЕ У ВИШИ РАНГ: Гостовање црвеним ђаволима је у овом тренутку једно од најтежих у лиги

FOTO: Profimedija

Iz godine u godinu završnica sezone u nižim ligama engleskog fudbala je veoma zanimljiva, a ova nije izuzetak. Veliki broj timova se bori za titulu, plasman u plej-of kao i opstanak.

Krouli je jedan od onih koji se bore za plasman u plej-of, a iako je trenutno deseti na tabeli sjajna forma nalaže da vrlo lako može doći do sedmog mesta koje trenutno drži Vimbldon sa dva poena prednosti u odnosu na njega.

''Crveni šavoli'' igraju fenomenalno u poslednje vreme i na minulih pet utakmica sakupili su 12 bodova, najviše od svih timova u Ligi dva u tom periodu.

Poslednja ''žrtva'' bio im je najstariji klub na svetu, Nots kaunti, koji su savladali rezultatom 2:1, a ukoliko i večeras trijumfuju preteći će Vimbldon na tabeli i ''ugurati'' se u top sedam.

Sa druge strane, Stokportov cilj je sam vrh tabele. Trentuno je drugi i zaostaje pet bodova za vodećim Mensfildom, ali odigrao je dva meča manje od njega i ukoliko slavi na njima preuzeo bi prvu poziciju.

Ipak, forma ''šeširdžija'' nije na zavidnom nivou, ostvarili su samo jednu pobedu u proteklih mesec dana i moraju podići nivo igre jer postoji opasnost ne samo da se ne bore za titulu već da ne budu na nekom od prva tri mesta koja garantuju promociju jer su izjednačeni po broju osvojenih bodova sa Reksamom i MK Donsom koji su ispod njega na tabeli.

Što se tiče međusobnih duela, večerašnji rivali redovno igraju goleade, sastali su se tri puta u istoriji i svaki put je igra GG&3+ bila prolazna, pa je zbog toga predlažemo i na večerašnjem meču.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,17)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu