OSNABRIK JEDNOM NOGOM U TREĆOJ LIGI: Fortuna iz Diseldorfa konačno sačuvala vođstvo u jednom meču

O. M.

15. 03. 2024. u 09:05

OSNABRIK će dočekati ekipu Diseldorf u jednoj od prve dve utakmice 26. kola Bundeslige. MEč se igra na "Stadionu kod Bremenskog mosta" od 18 časova i 30 minuta.

ОСНАБРИК ЈЕДНОМ НОГОМ У ТРЕЋОЈ ЛИГИ: Фортуна из Диселдорфа коначно сачувала вођство у једном мечу

Foto Profimedia

Domaći tim je glavni kandidat za ispadanje u TReću ligu, ali pokazali su u poslednje vreme malo i oni zube. Dve od tri pobede, koliko imaju u sezoni, ostvrili su u poslednjih dvadesetak dana i to ne protiv bilo koga nego protiv HSV-a i Hanovera, ekipa koje se bore za plasman u Bundesligu.

Prošle nedelje izgubili su u gostima Kajzerslauternu, iako su dva puta vodili. Iako su izgubili način na koji se kretao rezultat pokazuje da se i dalje bore za opstanak, samo je pitanje da li će im način na koji su ostali bez bodova spustiti moral. 

Diseldorf se muči da zatvori utakmice od početka prolećnog dela sezone. Nekoliko puta su ostali bez dva boda iako su bili bolji rival na terenu. Tako je bilo protiv Hanovera (prokockali 2:0, završilo 2:2), Karsruea (vodili sa 1:0 i 2:1, završeno 2:2), Elversberga (od 1:0 do 1:1) u prvenstvu. Umalo da se ista stvar desi u Kupu, gde su u četvrtfinalu vodili sa 1:0 i 2:1 protiv lidera "cvajte" Sent Paulija koji je uspeo da izjednači s igračem manje, ali je Diseldorf ipak na penale prošao u polufinale gde će mu rival biti lider Bundeslige Bajer Leverkuzen.

Ipak, u prošlom kolu nisu dozvolili preokret HSV-u. Povesli su sa 2:0 i tako je i ostalo. Na ishod tog meča svakako je uticao crveni karton Morica Hejera iz Hamburgera u 51. minutu.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024