ČELSI SE BAŠ MUČI NA GOSTOVANJIMA: Razigrane ''šeširdžije'' bi to da iskoriste

V.M.

30. 12. 2023. u 09:25

SUBOTNjI program Premijer lige otvoriće Luton i Čelsi koji se sastaju na ''Kenilvurt roudu'' od 13:30.

ЧЕЛСИ СЕ БАШ МУЧИ НА ГОСТОВАЊИМА: Разигране шеширџије би то да искористе

FOTO: Tanjug/AP

''Plavci'' su se vratili na pobedčku stazu pre nekoliko dana kada su savladali Kristal palas. Iako su bili bez nekoliko prvotimaca odigrali su dobar meč i zasluženi slavili sa 2:1.

Tim trijumfom održali su se u gornjem delu tabele i trenutno su deseti, što dovoljno govori o promenljivim nastupima koje pružaju tokom čitavog dela sezone.

Ono što posebno brine su igre na strani, Čelsi je doživeo četiri vezana poraza izvan ''Stamford bridža'' i pokušaće da prekine taj crni niz na današnjem susretu.

Poketino je imao probleme sa igrama u gostima i kada je vodio Totenhem, tako da im neće biti lako da prekinu post.

Pogotovo ako pogledamo formu u kakvoj se nalazi Luton koji se razgoropadio u poslednje vreme i ostvario je uzastopne pobede po prvi put ove sezone.

Prvo je na ''Kenilvurt roudu'' bio bolji od Njukasla sa 1:0, a zatim je na ''Boksing deju'' savladao Šefild u gostima sa 3:2.

Zbog tih sjajnih rezultata ''šeširdžije'' su došle nadomak izlaska iz zone ispadanja i imaju samo bod manje od Evertona koji je prvi tim iznad crte.

Današnji rivali su se već susreli jednom ove sezone, to je bilo u trećem kolu i tada je Čelsi slavio sa 3:0.

Iako će biti bez nekoliko prvotimaca, verujemo da će povratak Palmera i Sterlinga u sastav pogurati ''plavce'' ka novom trijumfu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici