"ZEBRAMA" GORI POD NOGAMA: Gosti igraju mnogo čvršće u odbrani nego prethodnih sezona

O. M.

27. 12. 2023. u 12:59 >> 12:59

ŠARLROA dočekuje Mehelen u 20. kolu belgijske Župiler Pro lige. Utakmica se igra na stadionu "Mamburg" od 20 časova i 45 minuta.

ЗЕБРАМА ГОРИ ПОД НОГАМА: Гости играју много чвршће у одбрани него претходних сезона

Foto: Profimedia

Šarlroa je bez pobede u četiri uzastopne utakmice Pro lige, a računajući i poraz u Kupu od Antverpena taj niz traje već pet mečeva. Taj niz bacio ih je na poziciju koja vodi u drugu ligu sa 18 bodova, četiri manje od današnjeg rivala.

"Zebre" imaju najbolju odbranu od svih ekipa koje su u zoni ispadanja, ali njihov problem je očajan napad. Samo je Kortrijk, koji je očigledno zalutao u Pro ligu, dao manje golova od Šarlroe (12:18).

Istini za volju, ni Mehelen nije mnogo efikasniji, ali je ekipa Besnika Hasija bolja u odbrani sa samo 22 primljena gola, što je ogroman napredak u odnosu na prošlu sezonu kada su samo Eupen i tri ekipe koje su ispale iz lige primile više golova od njih.

Mehelen je savladao Standard Lijež sa 3:0 na svom terenu u poslednjem meču Pro lige i prekinuo niz od tri meča bez pobede.

Nekadašnji osvajač Kupa pobednika kupova (1988. u svojoj debitantskoj evropskoj sezoni) tavori već dve decenije. Najava boljih dana stigla je pre nekoliko godina kada su osvojili Kup Belgije, ali su zbog navodnog učešća u skandalu sa nameštanjem uskraćeni da nastupe u Ligi Evrope i da brane trofej u Kupu.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,73)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana