LEČE NE MOŽE DA UGROZI INTEROV GOL: "Neroazuri" moraj uda se operu zbog eliminacije iz Kupa

O. M.

23. 12. 2023. u 12:38

LIDER italijanske Serije A Inter dočekuje Leče u 17. kolu. Utakmica se igra od 18 časova na stadionu "Đuzepe Meaca".

ЛЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА УГРОЗИ ИНТЕРОВ ГОЛ: Нероазури морај уда се оперу због елиминације из Купа

Tanjug/AP

Inter je do sada upisao samo jedan poraz u ligi, ali je tokom protekle sedmice šokirao navijače ispadanjem iz Kupa već na prvoj prepreci. Bolji od dvostrukog uzastopnog osvajača pehara bili su fudbaleri bolonje, koju sa klupe predvodi nekadašnja vedeta "neroazura" Tijago Mota koji je s ovim klubom učestvovao u osvajanju legendarne triple krune 2010. godine.

Razloge poraza ne treba toliko tražiti u kombinovanom timu Intera koliko u činjenici da su fudbaleri Bolonje imali neobjašnjivu sreću ali i fenomenalnog Federika Ravalju koji je na golu menjao Poljaka Skorupskog. 

Zanimljivo da je Inter i u prvenstvu kiksnuo protiv Bolonje kada je ispustio vođstvo od 2:0. Na kraju je bilo 2:2 i to je uz remi sa Juventusom (1:1) i poraz od Sasuola (1:2) jedna od tri utakmice u kojima Inter nije pobedio u Seriji A.

"Neroazuri" imaju najbolju odbranu u ligi sa sam osedam primljenih golova i najbolji napad sa 39 postignutih. Imaju najboljeg strelca lige Lautara Martineza sa 15 golova. U Ligi ima čak pet timova koji su postigli mae golova od sjajnog Argentinca koji ipak nije savršen, jer je protiv Bolonje u Kupu pri rezultatu 0:0 promašio penal.

Leče je 12. na tabeli sa 20 bodova. Ekipa iz Pulje je prošlog vikenda konačno prekinula niz od 11 utakmica bez pobede. Nisu mnogo gubili u tom periodu jer je boljka "vukova" preveliki broj nerešenih utakmica, čak devet od početka sezone.Oni su sjajno počeli sezonu, posle petog kola bili su treći na tabeli i bez poraza, ali onda je usledila pomenuta serija bez trijumfa.

NAŠ PREDLOG: 1&NG (kvota 1,83)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu